Igen!Vissza lehet olvasni ,ezt írtam én is nem egyszer!Nem károgás volt ,hanem a tapasztalat!Egy büdös szó nem hallatszik azóta ,hogy Vajna vett tenisz ütőt!
Par kisbuffencs aki megunta a banant vagy esetleg adot optimalizal es maris mutatta a chart.Nehogy elhiggyem mar.1-2 kisbufi romba tudja donteni az arfolyamot ha ugy akarja.Foleg ha van jo veteli lehetoseg mas papirban.Lehet megy 4ig-et venni,hogy majd beszopjon vele.
én totál leépítettem mindenem, csak kevés eszti és ennyi! egyre gyűlnke a felhők sajnos mindenhol! német és olasz Q3 gdp már minusz, BMI-k mind esnek! Trump és brexit, most meg a ruszkik is na meg a kínai sarc! neeeeem, nem tartok semmit köszi! csak Eszti, itt még van sztori ;)
Ez a baj. Ha nincs kommunikáció, előbb utóbb elfogy a türelem. Lásd Opus is. Mire közölték a híreket már a felére esett az árfolyam, utána meg már vissza se bír kapaszkodni annyira elfogyott a bizalom.
Sok eladó nincs , de vevő sem a könyvben. Mondjuk az igazi eladók/vevők a könyvön kívül vannak igazán. Ez a kb. 88K-s is csak a 'semmiből' borított. Lehet itt év vége felé adóoptimalizálások lesznek?
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A