Ez a cég amióta megtévesztve elvette a pénzünket (jegyzés) azóta folyamatosan alátesz nekünk, rombolják az árfolyamot.
Teljes mértékben alkalmatlanok egy tőzsdei cég vezetésére. (TP-t nem érdekli az árfolyam)
Mi lesz megint hétfőn????
A legnagyobb hiba amit elkövethet egy kezdő károgó, hogy "TA oldalakra hivatkozik". A helyes mondat a hivatkozás helyett a következő; " azért olyan gyorsan nem fog baszakadni". Én itt szoktam duplázni a pakkom... ;-) jó meccs nézést!
Fontos, hogy a jó károgó fedhetetlen legyen a cég irányában. Ne legyenek sértetségre utaló jelek a munkájában. Meghiúsult szerződés, elbocsátás vagy vélt veszteség. Legyen a károgó komoly hangvételű, több topikban nagy terjedelmű semleges publikáló.I
A jó (ritka) károgó soha nem ír esős napon. Energiáját a makacs kistulajok emelkedős napon kereskedésre való biztatására öszpontosítja. Hatásos mondat a " nem puffer, a lombardosok probálnak zárni!" vagy az "amerika már pirosban"
Majdnem jol emlekszel inflexio....2005 aug 23-an talan? eladtam buxinak kb 20 K ecot 67en(?) ,majd ket napra ra jott az egy honapra felfuggesztes.... aztan 2006 oktobereben megjelent egyeb ur, es 65-rol indult a ralli. Addig ketszer levagtak 50re, 51re.Maig sajnalom, hogy nem ultem ki a 2006-os veteleimet :-(
Erősödő Phylaxia