Nem lesz ez 3 év emberek!
T.P-nek lépnie kell,mert az apportált cégek tulajai kellemetlenül érezhetik magukat,a 27ft-os papírjaikkal 19 ft-nál.
gondolom ennek hangot is adtak már..........
most jön a svéd csavar!!!!!!!!
....ha nem tudod, hogy kit vernek át, akkor te vagy az.... (népi bölcsesség)
ez lehetett a kezdet és pont nem e szerint cselekedtünk ...de most már , csak fölfelé vezethet az út!
Demjén F.: Sose mondd, hogy nem c. száma jut még eszembe....használják a szíved és még amidet lehet...
Szögezzük le, hogy nehezebb mint a fényezés. Eső trendben sem könnyù. Tehát loserek próbálják ki. (ne tévesszük össze a kirázottal aki önigazolást keres). 1) soha ne utalj arra, hogy lejjebb vennél. 2) ne a vezetőket szíd az adott cégnél, hanem a piaci eredményeit. 3) használd a " nagyok majd az első emelkedésnél adnak majd" fordulatot. 4) indokoljuk meg, hogy miért aggodunk a papír miatt, ha nincs egyse. Pl. "A nagymamámám belehalt a Phy bukójában, Ti ne tegyétek." coming soon.
Törölt felhasználó2008. 06. 07. 15:20
Hát akkor kedves JohnyKing hétfőn felcsipegetheted pakkom egy részét.
Betettem eladásra 145K-t amit 27-en vettem befektetési hitelből,de már nem bírom fizetni utána a kamatot.
Előre szólok neked,hogy csak akkor csipegess ha nagyon türelmes vagy.
igen 5 Gb -os a csomag...múlt hónapban letöltöttem egy 1 Gb -os filmet, egész nap megy a tőzsde.
fúrum, youtube közbe közbe, eBay-- így lett 4 Gb forgalom.
biztonságos persze, de kicsit lassabb a bejelentkezés mint az otthoni modemen, de ez természetes.
Csak jelezném, hogy nem fogunk tudni ám olyan egyszerűen lentebb menni...
Itt már a gyűjtögető is meggondolja, hogy mennyit áldoz be a sikerért!!!
Túl kockázatos lenne, mert 15 Ft körül a spekák is megjelennek egy kis játékra...
Emberek ez nem Gardénia, itt nem lesz felszámolás!!!
Inkább felvásárlás és kivezetés!!!
Persze ez csak szigorúan találgatás részemről!!!
15 Ft alá ne nagyon várjátok!!!
Ott már mi is jövünk a vételeinkkel...
Addig pedig csak csipegetünk...
Ebihal ! Te a normális hozzászólókhoz tartozol!
EZÉRT VÁLASZOLOK!
5 perc alatt teljesült az eladásom...nem a pánik miatt adtam el, hanem a csekkjeim nem bírták ki nyugdíjig...(felszólítót kaptam! az oka a tavalyi phyla nyereségem utáni és számomra igen jelentős összegű adóbefizetés!...ugyanis az eladást 100%-ban visszajegyeztem...összegben, nem darabszámban..)
a vételeim is azonnal teljesültek...
tehát sem eladáskor sem vételkor nem a sor végére állok:-)
stopa ! TE TUDOD, HA IGAZAD VOLNA, KIT KELLENE FELELŐSSÉGRE VONNI!?
(szerintem azt, aki téged egy ideje befolyásol...
több mindanivalóm számodra nincsen, mivel nem tartalak egyenes embernek...jól ismerjük egymást és tudod, hogy kik dolgoznak a cégért, és ha...magadba nézel, azt is tudod, kik próbálnak ellene dolgozni!
Nagyon nem tetszik, hogy most csupa buta és felkészületlen nicket küldőtt károgni. Ez méltatlan a pénzemberekhez. Régen egy lebeszélő felkészült volt, járatos a kereskedési módszerekben. Nem személyeskedett, hanem jól követte a hangulatot. Félek egy gyenge utánzattal van dolgunk Inflexió kollega.
ott is volt egy tőkeemelés 132ft-on, aztán be is zúgatták egészen 51 forintig, ha jól emlékszem. és ott is volt híráradat (EBPP, grid, kínai kapcsolat, ,stb). aztán lehet, hogy az év papírja is lett utána, de azt végigülni kemény volt (én el is adtam viszonylag hamar, marques kommentálta az eseményeket a blogjában).
Ja, és még annyit, hogy akkoriban az econet fórum nem volt ilyen forgalmas...
Erősödő Phylaxia