Ráadásul én még venni is szeretnék! Persze minél alacsonyabban! Ezért kapok plusz pontot a felvételinél?
Olyanokat tudok írni: "menekkküüülééés", "hamarosan 4 Ft lesz, majd 1, majd másnap leesik -2Ft-ra, de -5Ft-nál már érdemes lesz elgondolkozni a vételen..."
De bámit beírok, ha előtte egyeztetjük a startégiát! :DD
esetleg nálam
más nicknév kellene
mondjuk : sárkányszív vagy fábry amiből nem jönnek rá, hogy buxer vagy
valahogy úgy képzelem, hogy a hitelesség kedvéért mindenképpen le kellene írnod, hogy már 40-nél akartál szólni, de a rendszer és dartvéder megtiltották
és csak most tudtad kijátszani őket
ettől hiteles leszel
belső infók nem kellenek még félrevezetnének mindenkit
aztán meglátjuk
ha elhasználódik a nickname jöhet vlmi más:
pld. a hivatalnok vagy benfentes vagy pukkandúr vagy szalámi
Károgó melóra hol lehet jelentkezni? Számlaképes vagyok, áfakörös. Havi 4k euro és írnám a szomorú dolgokat. "nyomás alatt T.P." "nincs fék, jön a szakadék" :-)
Köszi a tanácsot már megvan az elképzelés és hasonló stratégia alapján akarom csinálni.Nem szoktam egyből all in tenni csak ha ász párom van :D
A kérdéses dolog a portfólióm kialakítása,hogy milyen súlyozással legyen benne ez a papír,de ezt még kitalálom.Belegondolva,ha 3 évig benne van a pénz akkor mondjuk ha 20 a beker áram 25-nél hozná a bankbetétet.Ennél azért nagyobb durranást várok tőle ez alatt az idő alatt.
"Szeptember elsejétől fejlesztési adókedvezményre lesznek jogosultak azok a vállalkozások, melyek finanszírozásuk 50 százalékát részvénykibocsátásokból fedezik" – jelentette be Szalay-Berzeviczy
Tippem van Bacha, de a tippem soha nem írná le, hogy nem vagyok gyep. Vagy ilyen firnyákos lenne? Tényleg nem adok tippeket...
Törölt felhasználó2008. 06. 05. 00:07
Sider
Akkor gondolkozz.
Vedd a teljes összeget amit ebbe a papirba fektetnél be összesen.Aztán oszd el legalább 6 felé és az első tételt vedd meg.Marad mozgástered is és még ha később akarsz veszel még.Persze csak ha jó az elgondolásod.DE ne tedd be az összeset soha egyszerre.
Én a legtöbbször így teszem és nekem eddig nem volt panaszom.Ha az első tételnél látd később,hogy az elgondolás nem jött be és veszteséggel is eladsz akkor nem olyan nagy bukó mintha egyszerre az egészet tetted volna be és a papiron bellül iss nagyobb a mozgástered.
Igen ez a Phly esetében bármikor bekövetkezhet így csak hosszabb távban gondolkodva fogok beszállni.Az a baj elég sokat kereskedek nem is hazai piacon és itt egyszerüen nem lehet stop lossal dolgozni mert 2 árszint között már 5% a különbség így ha bekerülök 19-en és lemegy 15-re 22% a bukta.Nem szeretem ezt a kereskedést de ezt csak úgy lehet ha marad munició a leátlagolásra.Ha meg csődbe megy (amit nem hinnék) akkor meg tök mindegy honnan buktam el a pénzem 100%-át 40-ről vagy 15-ről :-)
Jó éjt!
luigiano:
Miből gondolod hogy én tudom?
Én is most kezdek vele ismerkedni ahogyan te is.
Még mulatok rajta kicsit:)mert amit zagyvál itt össze az kicsit túlzás.
Ne adj neki tippet, mert tényleg leshetjük a 13-at!:)
azért tippem van, hogy ki lehet, de szerintem neked is!
Én is nagyon csíptem az öreg Kosztolany könyveit.Bár sokat változott a világ a kereskedés stb. azóta,de egyelőre az alap dolgok változatlanok.
Viszont ő elitélte akik technika alapon kereskedtek ebben sztem pedig nagyot tévedett de senki sem lehet tökéletes :-)
A Phly-t pedig TA alapján felejtős nézegetni illetve 1-2 nagyobb támasz ellenállás szintet lehet figyelni,de egyéb indikátorok rsi,macd,bowlinger stb... figyelni szvsz nevetséges,ha az ár attól függ hova kötik záróban +-5%.
"A gondom ez a lenegyedelt árfolyam is mert ha beindul a papper akkor átcsap pár árszinten aztán ki is maradok a buliból."
Hol fordul, lesz-e idő visszavenni, jön-e egy pénzügyi bef, aki látja, hogy az árfolyam a világpara ellenére is alulértékelt?
A gáztartályokhoz nem a tőzsdén kell vásárolni, ezt tudjuk.
Hát ez a Bernanke sztem egy báb aki csak csinálja amit mondanak.Viszont akik mondják mit csináljon azok ostobák.
Kint olyan pofátlan hazudozás megy mindenről hogy az itteni heyzet rózsásnak mondható.
Régen Greenspan legalább megmondta a frankót és igen jó érzékkel irányította a FED-et.
Sztem ennek a szakmaiságnak a hiánya fogja beborítani Amerikát ami átgyűrűzik az egész világra.
Én is gondban vagyok,mert szimpatikus már az árfolyam de középtávon viszont esést várok a piacon.A gondom ez a lenegyedelt árfolyam is mert ha beindul a papper akkor átcsap pár árszinten aztán ki is maradok a buliból.Valamennyit beleveszek csak azt kell kikalkulálnom milyen százalékban toljam ide a pénzem, mert ha esetleg pár évre beszorul akkor is maradjon mozgásterem.
Viszont most hatalmas kő gördült le a szívemről.
Megmondom én mi a baj dragon. Úgy kell lebeszélnetek, hogy sokkal empatikusabb látszatot kell kelteni a beragadtakkal és a felbeszélőkkel. Így hitelesebb is lenne.
Nehogy megfogadd, mert nézegethetjük az árfolyamot.
:o)))
lui:egyikben sem csak itt,miattad:)
de látom hogy te jó arc vagy, nem vagy gyep
Törölt felhasználó2008. 06. 04. 23:35
A pénzügyi rendszerből egyelőre hiányzik egy biztonságot nyújtó közvetítő valuta, ez pedig az egekbe repíti szinte mindennek az árát, amit a menekülő befektetők felhalmoznak: tipikusan az aranyét és a kőolajét. A biztonsági övként működő világpénz hiányában az inflációs félelem globálisan további drágulást gerjeszt.
Kurva jó ez a cikk basszus pont ezt irtam pár sorral lejjebb én is merre menekülnek a befektetők.Ebből is látszik hasznosak ezek a Kosztolany könyvek.Mert én ott olvastam nem a cikkben.
Erősödő Phylaxia