Ma megadhatja magát a 20 Ft.
Ez sajnos realitás most.
Folyamatosan erodálják.
Hamarosan SZVSZ tizen forintokért adják, legalábbis ha a könyvet nézem abból ez tűnik valószínűnek.
Ha megöntik remélem csak rövid időre.
Mentem a Dagályba J.P. tetettem be egy vételi stoppot 23-ra. Aktiválás esetén mondasd be a Sláger rádióban. Azt hallani a medencéből. Kánikula ellen sauna, pánik ellen bicikli...
Köszönöm
Szerencse már az, ha valaki elkerüli ezt a szennyet.
Sajnos aki benne van,annak vannak alaposan álmatlan éjszakái.
Talán még heves vitája is a párjával otthon.
Mélyen érintenek ilyen egazságtalan dolgok. Szóval
HAJRÁ BUXER!
Szédítsd a jónépet!
"Sok szerencsét!"
sly:
gondolj bele
Egy negatív trendben folyton azt szajkózni, hónapokon át, hogy jó lesz, ma lesz a 15 órai tea stb:) nem negy kunszt!
Buxer nem azt mondja itt egyfolytában , hogy jövőre lesz jó,hanem azt mondta már 3 hónapja, hogy na ma 15,stb és ez ment mindennap majdnem.
Én ezzel szemben a frankót mondom meg: 15 alatt is tud venni az aki akar, ezt Buxer is tudja tuti, csak álszentség itt.
Rapista meg ebben szinte biztos állítom.
Engem nem érdekel, nem vennék soha ebből a *emétből
Örülök hogy nincsen!
De az a véleményem,ilyen nagy *opatás nem történt még a Béten nyilvánosan mint itt.
Tudod ez háborít fel!
Addig úgy sem nyugszanak, amíg be nem nyomják a 20 Ft-ot. A garafikon alapján erre meg is van az esélyük. Itt ugyanis elvileg nincs valós támasz, csak a természetes számok adta kerek 20 Ft.
15-18-on már kifejezetten vonzó olyanoknak is ekik eddig nem mertek belenyúlni, és hát ugye onnét indult kb egy évvel ezelőtt.
Ez van a sejtmemóriájába, ezért elképzelhető, hogy visszatér ide az árfolyam.
Innét viszon megint nagy biznisz lesz, még nagyobb mint volt eddig bármikor. Erre az eshetőségre még én is tartogatok egy komolyabb vételt, ha lemegy addig.
a milliómmal? :))
Vettem 25-ön 19k-t, meg humetet 83-on; akkor még jó boltnak tűnt, mert 9x-ről jött lefelé, csak az a baj, hogy nem állt meg utána se :)); ez van; időm van kivárni mindkettőt... jövő tavaszig biztosan :)
Erősödő Phylaxia