Mindjárt sejtettem, hogy nem adnál el itt.....viszont másokat keményen buzdítasz. Majd a bevezetés napját figyeld. Utána valszeg nem hallunk ezen a nicken többet rólad.
Lehet, hogy naivitás, de én ma semmi féle borítást nem vártam, és nem is várok.
Később lehet egy-két forittal lejjebb, de inkább csak a bevezetés napjától. Ha lesz.
Sziasztok!
Néha néha ránéztem eddig a phyl-re,de különösebben nem izgatott.Most viszont már úgy vélem,h ahhoz képest,h nem üres sorsjegycég,meglehetősen sokat esett viszonylag rövid idő alatt.Morfondírozok a vásárláson.Mivel biztos vannak itt többen,akik sokkal mélyebben beleásták már magukat,megkérek bárkit,aki tud,tájékoztasson már pár érvvel a 25-ft-os ár mellett,v ellen.
Tisztelettel kérem,h az elvakult szélsőségesek,mint rallyman,és társaik kíméljenek a hulladék fröccsögéseikkel.
Köszönöm!
Biztosan van ebben a mai soványka forgalomban sokféle motiváció, de szerintem spekik netto eladása idáig nem lehet több, 5 millió forintnál, ami nevetséges. De az eladói oldal is nagyon karcsú, ráadásul abból is jelentős tétel én vagyok. Ebből gondolom, hogy ezen a szinten az új részvények érkezéséig nem lehet tételt venni.
Egyik zsebből a másikba azt csak részben gondolom, mert túl sok a kicsi tétel.
Én még mindig azt láttom eddig, hogy kisebb nagyobb vásárlói tételek, és egyben nagy borítások. Eddig legalábbis. Nézzétek meg a könyvecskét!
Szerintem jól gondolod inflexió.
Szvsz 23-28 között lehet az embereket bizonytalanságban tartani. Ha harnincig felengedik, ott meg sok kicsi gyorsan realizálna, nehogy visszamenjen...
Ez presze csak spekulálgatás, de mondasz valamit.
Küönben meg figyelitek, hogy csökken az eladői oldal 26-on? Kb annyival amenyit sikerül eladni 25-ön.
Korrekt. Szerintem is pontosan ez zajlik. Rallyman több ezres eladó ügyfélgárdája pedig egy másik naprendszerben sörözget és várja a jelet, hogy 100 felett van már a papír? :)
Erősödő Phylaxia