Nem azt mondom... Hanem nagyok adják, picik meg veszik... Ez nem olyan jó, mintha fordítva lenne. Persze lehet, hogy a nagyok ravaszak, és 5-10k-nként veszik...
Robi, én nem vagyok ideges, csak bosszús. És befektető sem vagyok, hanem egy piti kis spekuláns, aki hosszú távon a napi izgalmakért tőzsdézem. Van néhány részvény amit az évek alatt megkedveltem. A phylaxiához semmi jó nem fűz. A cég abszolut nem érdekel. Hogy mit hoz a jövő, nem vitatom, tartalmazhat meglepetéseket. Jót is rosszat is. A mai 160.000.000 -ós forgalom abszolut irányt mutató. Mérvadók viszont se te, se én nem vagyunk... :) Látnokok, meg pláne...
Rally man az a biztos részvény, amit megvettél.
Nem zárom ki, hogy igazad lesz.
De azért ne legyél benn biztos!
Most szerintem van esély rá hogy fordul a piac.
Nem mondom, hogy nagyon szurkolok neked::))) Ma még talán vehetsz 25-ért.
Én még emlékszem, de szerintem nem vagyok egyedül, hogy mint mondott TP.
Lesznek benne korrekciók, de 25 alá nem megy. Meg hogy már most is dupláját éri a papír.
Csa-csi, ne izgulj valami olyanba nyúltál, amit nem is gondolsz, hogy hosszú távon mennyit hoz. A 25-ről vett papírjaid több szörösét fogják érni egy két éven belül. Itt nekem ez egy percig sem volt kérdés. Csak sasolj!
Aztán, ha úgy érzed, hogy gyengék az idegeid, akkor a következő néhány hetet, ne a képernyő előtt töltsd. Mert minden elképzelhető meg annak az ellenkezője is.:)
Aki befektető annak ez a szint már megfelelő.
Aki spekuláns az még várja az alját.
De lehet, hogy ez volt az alja.
Ki tudja?
Az biztos hogy ezen a szinten mindent felszívott a piac. Csak nézd meg a kötéseket!
Ezen a szinten már arra is lehet gondolni, hogy valaki, ahogy már felmerült magának is ad nagy tételeket, mert már érzik az alját.
Az eladó mennyiség is elfogy. Itt már érdemes matekozni, hogy egy-két forint hágyn %. Úgy hogy venni fogják ezeken a szinteken mint a cucust.
Erősödő Phylaxia