Csa-csi, ne így fogd fel!
Hanem hogy micsoda értékálló befektetés volt. A mai napig egy forintot sem csökkent. :)
Na jó egy kis inflációt levonhatsz.
De ugye a befektetés az már csak ilyen.
Ott fekszik egy darabig ahova fektettük.
Nézzél rá egy év múlva tesó.
Nem fogsz sírni!
oltári marhaságot írtál krebo.... furcsa, hogy egy cég, aki fejlesztésre vagonnyi pénzt kapott, hónapok óta csak olyan kommunikációra volt képes, ami a részvényei árfolyamát több mint 60%.-al levitte... aki ezt pozitív cselekménynek nevezi, aki ebben a papírban bízik, szerintem fordítva ül a lovon.... Mégegyszer leírom: A phylaxia részvény árfolyama, azóta, mióta kitömtük pénzzel a céget. -60%-on áll. annyit buktunk. És nem azt kérem számon, hogy a termelés nem futott föl a csillagos égig, hanem csak azt, hogy a -60%, mintegy bizalmi index, mutatja, valami másra ment el a pénz., ami a részvényesi érdek kijátszását mutatja...
Ámbérék!
Hát mi van itt, kicsit pihiztem, mire visszajövök már tépik a 26-ot ezerrel.
Na jó 15 ezerrel.:)))
Itt már rally man is beáll 25-re kéregetni.:)
Üdv! Itt irkáltok mindent össze vissza, igaza van JP-nek , de egyvalamiről elfeledkeztetek? Arról, hogy TP vala azt mondta, szeretnének esélyt adni a kisbefektetőknek is befektetésre hosszú távon. Aki itt spekizni akar szerintem ne itt kezdjen, hanem a Humetban, mert a phylaxia mostantól befektetési és nem speki részvény!
A türelem legyen veletek.
Bizony......amikor már ki akar szállni egy nagy akkor jönnek a vételi ajánlatok. És persze mint látjuk.....páran még mindíg nyomják az add el dumát amikor venni akarnak.
...ja és mellékesen....ha kína is áttér a júróra?...:))
a phyla nem dollárban számol el mint sok magyar cég.... ergo nincs várható bukta...ha beindul valszeg eurós elsz. lesz...ez is jelent vmi előnyt a nagyokkal szemben...
Erősödő Phylaxia