Szerintem aki akart, már kiszállt. Az új részvények közül biztos lesz még eladó ezen a szinten is, de ki tudja, mennyi? Az ár lenyomásához eladott tételeket ezen a szinten évekbe telne visszavenni. 20 alatt talán lehetne tételt venni, csak ott túl sok lenne az érdeklődő. 25-30 között hintáztatva lehetne igazán sokat venni az új részvényekből.
Nézzétek meg mi zajlik!
Jönnek kisebb tételekben a vételek.
De volt 70 000 is és egyben megönti valaki.
Szerintem az, aki tegnap is adta.
Nem hiszek a sok eladóban.
Ha a Sintofarm részesedést akar szerezni a Phylaxiában azt hogy fogja megtenni ? vesz a tőzsdén részvényeket ? vagy csak kicserélnek egymás között valamennyit ?
Rally man az, hogy lesz -e további csökkenés, az most csak attól függ, hogy mennyire türelmes, aki öntöget.
Ha türelmes akkor szépen meg fogják veszegetni tőle 25-ön. Ha nem, és elszakad a cérna, akkor borít.
Itt már neki sem mindegy, hogy 4% ide vagy oda. Melleseg, ha azért ad, mert arra számít, hogy esés lesz, az érdekes, mert itt már szuinte csak ő (vagy valamelyi nagy tulaj) tudja generálni az esést a bevezetés előtt. Megjegyzem eddig is ő tette.
Persze magasabb szintekről ez érthető. Most viszont?
mi van itt? csak én látom egyedül azt, hogy további csökkenés lesz? :))) túl sok az optimista...ebből nagy bukók lesznek, jópáran el fognak adni...látom már a hordókat a pincében!!!
Erősödő Phylaxia