képzeld milliomos fiúk is buktak rám, igaz NEM SZEXUÁLIS ÉRTELEMBEN...
azóta külföldről is keresnek e-mailben, olyanok akik euró-milliárdokkal is játszhatnak és nem a homokban!
ITT MEG KIABÁLUNK : ELVETTED A LAPÁTOMOT...megmondlak Anyunak !
Nemtom, de egyszer mar beszalltam 31en, csak eszrevettem, hogy meg semmi keresnivalom nincs a papirban. Akkor gyorsan korrigaltam a hibat. Most 22n allok en is.
Ugye, hogy van ott még a tarisznában.
Mi lesz ma 24-en zárunk?
Törölt felhasználó2007. 11. 08. 12:27
Előzmény:
törölt hozzászólás
22-es csapdája, ha pár éve ott dolgoznék, most.............nem rinyálnátok!
mint mondtam, nem én dolgozom ott, nincs tehát főnököm, de ha engem is felkérnek, nemcsak a feleségemet, lehet, hogy kötélnek állok..
Honlap és BÉT 20071001 közlemény: személycserék voltak, ha nem vettétek volna észre...
és ebbe belefért..........és ha kicsit fiatalabb lennék még én is aktivan beleférnék!
TI NEM HISZITEK EL, HOGY EGY TAPASZTALT EMBERT, AKI HOZZÁ TUD SZÓLNI VALAMIHEZ...........esetleg, emiatt szoktak megkérdezni egyről-másról egy cégnél?
És nem fordítva! Beszéltek velem és olvastak tőlem (TF elemzés a polgári nevemen!!!!!!!)
szóval ne ferdítsünk!
22-es csapdája, de néhány hónapja tüntél fel..én néhány éve járok közgyűlésekre, econ is voltam, otin is voltam...(OTP belső újság fényképet is közölt rólam.........nem tehetek arról sem, hogy a Duna Tv operatőrjének is tetszem:)))
Törölt felhasználó2007. 11. 08. 12:26
Ne hizlaljátok a pénzeszsákokat,meg a brokereket !
Ők úgysem fognak tönkremenni soha ! De Neked,
meg Nekem csak az a lehetöségünk van, hogy egy kispapír naggyá tesz bennünket ! Amikor bepánikolsz és ennyiért odaadod,ezt a lehetőséget dobod el magadtól .Akiknek ajándékozod,azoknak úgyis van
elég,de a normális élethez munkával eleget Te aligha kereshetsz .Hajrá Phyla ,Eco,Fotex,Humi, Konzum és a többiek....
Erősödő Phylaxia