Ez nem gyenge!Amíg jártam a brókerházakat,hogy hol nyissak újjabb számlát addig mit műveltek itt egyesek!!!
Innentől kezdve kőkemény lélektan az egész!Még ki sem jöttek az új részvények,de máris névértéken van a papír!És mi van akkor ha kijönnek és menekülni fognak az emberek,hogy lehet ez még 17-is és eldobálják,hogy legalább minimális veszteséggel de ki tudjanak szállni...Lesz még itt öntés de utánna szerintem megindul ez felfelé derekasan...:)Csak azokat sajnálom akik jegyeztek és betolták a pénzüket a cégbe és lehet,hogy veszteséggel szállnak ki.Azt hiszem a következő jegyzésnél nem fognak tolongani az emberek...
Tudod Rallyman igen. Tudod vannak akik nem csak spekulálnak, hanem felvásárolnak és ahhoz itt forgalom kell. 30 napos forgalommal súlyozott átlagár 250 %-a. AZ 25-nél 62 forint. És én többért szerettem volna jövőre eladni. Érted?
:-) ez a rallyman !
Haaat... Nekem az jut rola eszembe,amikor egyszer megkerdeztek tolem: Lattal mar ordogot meghalni es vissza jonni a temetobol ?
Mostmar elmondhatom, hogy: Igen :-)
Christt, úgy néz ki ma megnézzük az alját, vagy majdnem az alját. Sokan meg már nagyon jó beszállási pontnak tartják ezt az árat, és veszik őrületesen.
Aki elad meg tán arra gondol hogy olcsóbb is lesz ? nem tudom...
Mindegy én bevásároltam 25-ön.
Szerintem ekkora forgalommal öntés után legalább egy korrekció lesz. És még nincs vége a napnak. Lehet hogy várhattam volna még tovább 24-en, de úgy látom innét akár forfulhat a piac. Ha nem akkor csücsi, türelmes várakozás.
Ajajjj.......nekem ez nagyon gyanús......ez már nem KF. Itt forgalom generálás megy. Én többért gondoltam eladni mint 62. Bogár hallassz? Neked nem gyanús?
Erősödő Phylaxia