igazán érdekes és szines írások, a stílus is, a fordulatok is, a megformálás, gondolatritmus, szerkezet stb tehetségre és fantáziára vall (szürrealizmus és romantika jegyeivel)
Dosztojevszkij vagy E.A. Poe .....lehet hogy
Elliott vagy J.Joyce alakjai?
Inkább a témák szürreálisak, a stilus romantikus és neorealista?
Ez nem "szöveg" nem "automatikus irás"...
ezért mondom, hogy nem "úgy" szürreális!
Sok sikert, de kevésbé sötét belső világot, lehet úgyis krimit írni, hogy valaki derűs marad és az egészet csinnytevésként kezeli?
Törölt felhasználó2007. 10. 27. 20:53
tehát valahogy így lehet...
és előfordulhat, hogy valaki aki eladott és a pénzből jegyzett úgy gondolta, hogy a befolyása nem változott?
és most jött rá, hogy átmenetileg (ha lett volna közgyüli...?)
EGYSZÓVAL: KÍVÁNCSI VAGYOK MAGAM IS!
Vajon az új tulajdonosi összetétel, amikor már minden be leszjegyezve és a tőzsdére is be lesz vezetve............hogy fog kinézni!
A 83 mó darab úgy jön ki, hogy a bábolnai felújításért kb 100 mó (?) kb 4 mó db részvénnyel került kifizetésre és még valami tartozást is rendeztek valahol részvénnyel...
1.) 2007.május 25 Buczi Miklós és neje eladott kb 992e és 63 e db-ot...
2.) 2007.május 30 100 móft kp jegyzéses
tőkeemelés és apport...983 mó..
3.2007.július 26. 500 móft értékben lehetett jegyezni 15 napon belül ! (Kácsor aug. 1-én adott el?
4.) 2007.augusztus 21. 350 móft értékben lehetett jegyezni 15 napon belül...(Kácsor F. valamit eladott akkortájt is?)
ez 4+20+14=38 mó kp ért jegyzett 25 forintos
részvény...
Az apport (983 mó átszámitva) kb 40 mó db!
A 40 mó darabot..........nem hiszem, hogy eladják, mert akkor a cégeiket TP úgy ellenőrzi, hogy Phylaxiába nincs beleszólásuk!!!!!!!!!!!!!
KF cégét 100 %-ban megvette a Phyl (először SzCs 50%-os, majd KF 50%-os tulajdoni részét) itt befolyásra már nincs szükség, legfeljebb menetel vki a Phylával
együtt, SzCs nem tartotta meg, KF pedig éppen a kritikus időpontokban, amikor újat lehetett jegyezni???? akkor???
Üdv Merényi!
Pár soros epigrammáktól a néhány oldalas novellákig 16-24 éves koromig sokmindent.
Volt egy korszakom, amit a koromból fakadóan a "vonszol a szekér" jellemzett a legjobban. Aztán egy novellában megöltem az "iszonyú dögöt", ezután már kevesebben haltak értelmetlen halált műveimben. Voltak hasonlóak, de voltak meghökkentő szituk is.
Mára már elvesztettem minden ihletemet...
na, ez most számomra jól meg lett keverve. Ha a 83 milliós db-hoz nézem a 4.6%-ot, akkor 9.1 milliót adott el, .... mindig ezek a "kiskapuk, trükközések".... sebaj, előbb-utóbb csak helyre kerül minden.
Várom a fejleményeket, gondolom csak lesz hivatalos tájékoztatás erről az egészről, legalábbis illene egy Bux-tagsággal bíró cégnek. (így is, hogy kicsi a jelentősége a Bux-ban)
Ez így a hirdetéshez erősen sántít rapista! Eladása jóval a jegyzés lezárása után történt! így abból nem jegyezhetett!
Hogy a tőke emelés miatt változott a tulajdonihányada, nem hiszem hogy eben a formában jelentési kötelezetség alá esne! Szóval amit alkotott most valaki, az egy nagy kalap sz....r! Az is erősen megkavarva!
Szóval elvárható lett volna a cég részéről, hogy közel egy hét alatt kiderítsenek valamit és tájékoztassák a befektetőiket az estleges eladásról (tulajdoni hányad változásról)!
1.) a 163.7 körül van az összes(?)
2.) mennyi után számolta befolyást? mikor mennyi volt bevezetve?
3.) jegyzésre használta-e fel a pénzt, mert azokat, amennyit esetleg lejegyzett nem kell jelentenie------------még, mivel nincs a számláján...
de, amikor eladott több mint 5%-ot (?) akkor jelentenie kellett volna, ha minden befolyást ugyanannyi részvényre számolt...
Majd a phyla helyreteszi a témát, ha végre nem újságban hirdet, hanem megírja(!) a társaságnak..............mert meg kell írnia SZVSZ, a phyla hirdetésből nem dolgozhat!
Lehet, hogy eladott és abból jegyzett, és a végén még több lesz neki?
A jegyzések adatai akkor jönnek ki a tulajdonosi szerkezetben, ha megkapjuk, vagyis bevezették................
mert a cégjegyzék,
a KELER
és a BÉT három különböző időpontban jegyzi be ill hozza forgalomba...
Rapista, akkor most K.F.-nek 3.827.910 db részvénye van? Ha jó táblázatot néztem a phyla oldalán, akkor neki a 15,54%-os részesedésekor, a negyedelés előtt 3.232.920 db papírja volt.
Lehet, lemaradtam időközben, de neki ezt négyszerezték, ugye? mert én így kalkuláltam ki a közel 3.9 milliós db számot. Eladott volna 9.1 millió db-ot?
Más is számoljon utána, mert én már belekavarodtam. Ha tényleg eladott ennyit, ügyes volt, nekem fel sem tűnt a forgalomban. :))
Hát itt valaki komp akarft lenni kiskorában! De mostanra, nem komp lett!
Mi az hogy alulírott? Hol? Ki?
Ez Qrvára gáz amit itt alkotnak ezzel a témával kapcsolatosan!! A múltkori hirdetésben, 16-án és 18-án értékesített a részvényeiből, így változott a tulajdoni hányada! Igaz abban lógott 1,2 M darab!!
Most a két jegyzés, és a 18-i értékesítése miatt csökkent! Eldönthetné miért és hogyan változott! Nem lett volna egyszerűbb a Phylre bízni a bejelentést?! A szép jogászlány egyszerűbben és pontosabban megoldotta volna! Talán hirdetési díjat sem kellett volna fizetnie! :o) Ezek szerint a pénzzel, az ész nem jár együtt! ;o)
Tisztelt Phylaxia-Pharma Nyrt. kérem a befektetők korekt tájékoztatását az eladással kapcsolatosan!
De egy az tuti!! Olvassa az itteni fórumot mert, itt dobtuk fel a számszaki problémát! :o))))))
De zotya ez most nem olvasható, az előző linked az volt! Csak nem érintett vagy?! :oP
Erősödő Phylaxia