Rába topikba írtam:
Re: Információk brókertől Előzmény válasz erre 11:04
_dreamer!
nézd már meg légyszives hogy ki adja a phylaxiát és írd már be a phylaxia topikba!
köszi!
És most ne haragudjatok, mert kiderül, hogy más részvényem is van, gondolom most sokan elítélnek, hűtlennek tartanak, de legalább bevallom, és kérlek titeket, ezért ne közösítsetek ki, hisz mind közül a Phylát szeretem a legjobban, ígérem.
Molt 29800-ról vettem
OTP: 10920
PPlast: 9740
Rába: 2642
ha ilyen ideges vagy (bocsi) miért nem virágot szedtél jegyzés helyett!
ha egy igazi pajtát megláttál volna, még talán jány is akadt volna a széna közt:)))
Törölt felhasználó2007. 10. 18. 11:02
Előzmény:
törölt hozzászólás
ha az elmúlt két évszázad tőzsdei történetét és a jogi szabályozást valaki figyelemmel kísérné..................meglátná, hogy az összefogás nem is olyan hülyeség..
én nem az úttörő mozgalomban szocializálódtam :)))
Idén nem valószínű,hogy 50 lesz a papír kár ilyenkkel áltatni magad és a többieket.Tele van a piac 25 ft-os papírokkal+beragadt drága vételekkel,amíg ezek elfogynak az nem 1-2 hónap
de akik jegyeztek mért adnák el 25 alatt nem azért kilóttak a jegyzéssel, hogy bukóba adják .ha megyünk is 25 alá nem sokkal szerintem. onnan meg már csak felfele
Ha TA alapon nézném, és nem jönne a rendgeteg 25 Ft-os részvény, akkor már 30-on venném. Persze lehet, hogy egy kicsit még felnéz. De itt most hangsúlyos a rengeteg részvény bevezetése.
Spekizni, lehet, hogy megéri 30on, de kockázatos még.
Pénz beszél, kutya..
Ezért azt gondolom én is hogy lejjebb nyomják.
Meg ha jövő héten valóban megjönnek a jegyzett papírok, biztosan lesznek, akik egy két forintot realizálni akarnak.
Még 25 alá is benézhet. A két jegyzés kibocsájtásai időszakában.
Nekem nem kérdéses a papír sorsa, és még idén akár ha ez lezajlott 50 Ft-on is el tudom képzelni a papírt.
Törölt felhasználó2007. 10. 18. 10:52
elõbb vagy utóbb fordulni kell nem mehetünk lefele a végtelenségig a cég jó csak van egy kis pánik. itt a lehetõség vásárolni. megyünk mi még 40 fölé. én 38 39-en vettem most probálkozok 29-en.
Erősödő Phylaxia