Szépnapot!
Látom fokozódik a hangulat.
Olvasgatva az írásokat ,van mért aggódni.
Én 37-en vettem
bukóban vagyok,de majd felmegy csak türelem
Vagy így jártam
Nem szoktam konkrét számokkal jósoolni, most mégis megteszem, mert könnyű dolgom van, ez nem sok észt igényel.
A phylaxia a nagy menetelés előtt sokáig 68-72 Ft. körül szüttyögött. Az mostani áron 18 Ft. Nos igazán az lenne a baj, ha ide visszamenne. Ám ha stabilan 25 Ft. fölött maradna, az határozottan jelezné, hogy a jegyzés használt a cégnek. Az "álmodozások kora" viszont véget kell, hogy érjen. Csak akkor emelkedhetünk, ha a hírek ezután már a konkrét eredményekről szólnak.
Retemed milyen fordulatot vegyünk észre? Némi vételi erő csak 29-en van!
2 nappal ezelőtt még hihetetlennek tűnt, hogy a 29 forintot meglátogatjuk..
Törölt felhasználó2007. 10. 16. 10:49
Tóth úr még nem lőtte el a puskaport. + akik most eladnak, azok majd az emelkedésben fognak segíteni, de már magasabban fognak visszaszállni. Aki adni akarja, hadd adja..
Luigi ebben igazad van, de én pl ezen az árfolyam szinten biztos, hogy nem venném vissza, mivel tudom, hogy jövő héten a piacra kerülnek a jegyzett papírok, és azon biztos, hogy nem fog keresni senki a jövő héten.
... hipi, neked inkább a BRAMAC-ba kellett volna beszállnod, ha tető mániás vagy. Lépj már túl ezen a hülyeségen. Az én lovettám ne cserépre költsék, hanem az Uniós követelményekre.
A fel is több százalék lesz...
Azért szerintem várjuk ki a végét.
Ha nem lennének jegyzett papírok már felfelé indulnánk most. A jegyzett papírok miatt komoly csalódás lesz itt. Kizártnak tartom, hogy a héten 30Ft felett maradjon az árfolyam.
Kedves Rapista ha nem haragszol itt maradok mert nekem is van sajnos jegyzett papírom. És azért annyira optimistán nem látom a helyzetet mint te.
Abból is sokat lehet tanulni hipi, hogy akik elszórják, azok is vissza akarják majd venni!
Erő-ellenerő. Van azért ennek alja, mindenki nem szórja ki ész nélkül.
Na mennem kell, sziasztok!
30 forinton zabálják fel a papírokat...Vagy csalogatják be a vevőket (jobb poziból való kiszálás miatt), ezt már eldönteni senki nem tudja! Ha valaki mégis az írjon, de okosat.
Erősödő Phylaxia