Követelem Bangóné lemondását. Hazuodott a választóknak, megpróbálta átverni a választókat és az egész világot. Ahogy a hivatkozott videó is mutatja, olyan képeket próbáltak eljátszani és azokat a választópolgárok felé közvetíteni amikkel azt akarták sejtetni hogy terror van, fegyverrel, erőszakkal földre parancsolta őket a hatalom. Hihetetlen ahogy az ellenzék hazudik. ELLENZÉKVÁLTÁST akarok, de Bangóné legalábbis mindképpen mondjon le, és takarodjon az országból!!!!!!!!!!! .
.
https://www.facebook.com/Elegahazugsagokbol/videos/314084659317015/
Je Suis Patkány mozgalom indult. :) Bangónés topikból volt már 1db, emiatt tilos volt még egy! Csak O1G-ből lehet ezer, ez pf alaptörvény. :)) Válts te is ilyen avatarra! :))
Nyilván nincs makrojelentősége, de mikro se annak, hogy mit csinálnak. Propaganda célokra alkalmatlan a felület, vita céljára meg nem akarják használni. Tök indifferens hogy életben tartom-e a narancshomokozót.
Helló! Én jobboldali liberális vagyok. Akkor hol az én oldalam? Egyébként most komolyan abba akarsz belemenni, hogy hasonlítsuk össze a 2006-os és a tavalyi tüntetéseket? Egyébként felszólalni mindig az aktuális kormány döntései ellen lehet, hiszen csak ő tud döntést hozni. Annak van egyáltalán értelme. Csak annak lehet célja. A cél és ok nélküli máson való gúnyolódás elég visszás. És miért az utca? Nos, a fidesz szisztematikusan leépítette a jogállami és demokratikus lehetőségeket a véleménynyilvánítás egyéb formáira. De facto ellehetetlenítette a népszavazás intézményét. Ellenőrzése alá vonta a média több mint 80%-át, pártkatonák ülnek az alkotmánybíróságban, szűkítette a gyülekezéshez való jogot, az országgyűlésben pedig gyakorlattá tette az egyéni képviselői indítványokon keresztüli jogszabály-alkotást, ezzel kikerülve az érdemi vitát. Minden téren kontroll alatt tartják az országot.
"Annak ellenére, hogy még csak pár napja történt az eset, már a magyarok 70 százaléka hallott a történtekről." Annak ellenére, hogy pár napja történt az eset, a média ugyanúgy fölkapta, mint Kövér László köteles beszédét. A különbség csak annyi, hogy akkor az ellenzéki médiának volt túlsúlya, most meg a kormánypártinak van szinte teljes hegemóniája. Kádár népe arról hall, amit a közmédia sulykol. Kádár népének az a véleménye, amit a közmédia a szájába rág.
Ennél szebb önvallomást ki akarhatna mint amit előadtál? Szóval ezzel analóg az itteni narancstrolltevékenység saját bevallásod szerint:
"Én sem megyek el a 100 nyugdíjas közé az MSZP nagygyűlésre, hogy osszam az észt, mert az nem vitafórum, hanem pártrendezvény, ahol a megjelenésért jár az egy kiló farhát."
Értem nertárs, ez itt nem vitafórum, hanem pártrendezvény. Tudtam eddig is, de tőled szebb a beismerés.
Éljen Bangóné,csak így tovább!
.
https://www.facebook.com/Elegahazugsagokbol/videos/314084659317015/