Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Na ebben egyet értünk, hogy jól szórakoznak. Minden nyerő az övék, 900on hány kisrészvényes van nyerőben? Tegye fel a kezét, aki itt profittal tudja holnap reggel adni az öntögetővel együtt!
Bánatodban iszol? Látod jó lett volna még ma eladni, abból vehettél volna még egy kis itókát. Ha Ádámosi hírére 40%-ot esett, erre nem tudom mennyit fog. Röhögött a nép az 500-on, lehet jövő héten már remény lesz, hogy 500 legyen. Gondolom holnap reggel indul az öntöde. Hihetetlen ami itt folyik.
De te is jól tudod, hogy az apport után kapott részvényekkel tartja az irányítási jogot. Az előzőleg szerzett részvényekkel meg kifezeti magát a még az apport előtti magas árfolyamon. Neki 50% szavazati jog kell a jelenlévők közül az apporthoz. A többi szorhato. Apport után meg a maradék, mert az apport után kapott részvényekkel szintén meg van a többsége. Majd kiderül, ha kijönnek a részletes kgy. pontok. Szerintem most az egész AGY csapat olvassa a fórumot és jót szórakozik a találgatásainkon.
Nem lenne meglepő egy portfoliós vagy vg-s hír holnap vagy ma.. minden el volt tervezve már nagyon rég. És se Agy és a Kaptár se adott el részvényt a Crudejgyula írta
Szerintem várjuk meg, hogy mit hoz ide, és annak milyen profitja lesz. A Deltával azért nem teljesen jó a hasonlat, mert az akkor még semmi nyereséget nem termelt, továbbá 150M részvény (jelen állás szerint) teljesen fölösleges. Ha annyival kevesebb lenne, nem itt lenne az árfolyam. A Delta apport egyéb visszásságairól nem is beszélve. Tehát ez akár jól is elsülhet, most már ki kell várni.
Ilyen kevés darabszámnál kell a split,hogy kereskedhetőbb legyen!A jövőbeli új tulaj nem fogja a piacra szórni,mivel azzal uralja a céget. A Delta sem adta a 125M részvényét,de szerintem ezt te is nagyon jól tudod😉😉
Mindenhol mire oda jutottak, hogy split meg tőkeemelés, már rég túl volt az árfolyam az emelkedés javán. Itt meg... Most akkor megspórolták nekünk a nyerőt?
Mindjárt átolvasom, valóban csak átfutottam, megörültem, hogy új név, új székhely stb. Aztán utána olvastam a kommenteket, és az tört le... Akkor nem tizedelés lesz, csak felezés. Dupla annyink lesz a csodából.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!