Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Szerintem akik 3000en vettek már rég leköszöntek, kistoppolódtak, azt már vissza tudták venni tőlük. Nem tudom most mit terveznek, de jó lenne már ebben a papírban a sok szívás után egy kicsit örülni is. De nagyon úgy tűnik az nem mostanában lesz. Persze ha meglesz a 4000 jövő év végéig, akkor vigyék le előtte bárhova, csak a végén örüljünk közösen. Hisz minden jó, ha a vége jó :D
az 500 hozzaszolasoddal 3 ev alatt latszik meg az igazi nickedet se mered felvalalni majd jossz a felbeszelo nickeddel amikr oelindul.Mikimoka leszel mindig is xD
Még kéne az a konteo hogy AtomAgy Agy Moak1 az MOriczAKvizicó 1 és kocka csak egy bot. Aztan egy 500 as beszáló 980 as rally és kész is a buli :D ja meg hogy tömnek a 100ft os Buda papirokkal a 200 ft os onko papirokkal az 500 as jegyzetekkel meg a dvg s otc 1000 esekkel. De csak ameddig 0 ás nem lesz a bekerük a buliba utána rallyka. No :D lássuk a korusokat izzon a filterező script.
Nem mondtam, hogy nem járnak jól, pont azt írom, hogy remélem jó lesz. Persze szar nézni, hogy most hol áll, és ha így megy tovább, akkor nem lesz szép a májusunk. Aki most a beveréskor veszi, az tuti jól jár, de nekem 1.8k körül van a bekerem, remélem nekem sem csak a nullában kiszállás marad. Meglátjuk. De sajnálom, hogy nem tudtak maradni a korábbi árfolyam emelkedős kottánál. Ez az én formám, jön Ádámosi, de most először ebben a részvényben az árfolyam beverés a vezetés célja.
Ez nagyon nem így van, Altarában jelent még meg Ádámosi, és ott nagyon komolyat ment a papír, aztán darabolták a részvényeket, és onnan is ment még egy szépet. Eddig ahol megjelent jól jártak a kisbüfik is. Itt most más a kotta, ilyen sosem volt, hogy megjelent és 35% körüli zuhanás lett 3 nap alatt. Bízom benne, hogy itt is jó lesz a vége, most viszont erős idegek kellenek, mert ami most jön árfolyam, az nem lesz szép. Mondjuk már ez sem az, itt is mindenki bukóban van.
Ne nagyon örüljetek ennek az ádámosi fasznak!! Amikor megjelent autówallisban 200-220 Ft körül, azonnal megkezdte kiszórni hatmillió darabját, le is zúgott 100 köré az árfolyam, azóta sem tért magához. . Körülbelül szintúgy ez volt a helyzet akko nál. Szóval ez a pali ahol megjelenik az kurvára rossz ómen a részvényesek számára ,lásd jelenleg 1000 Ft árfolyam, hónap végére tuti 600- 700 lesz sajnos! Ezt hozta ádámosi hír, többek közt. Amúgy régóta egy kalap szar ez a magyar tőzsde, hogy mikor tér magához senki nem tudja, talán évek múlva 😟 Csak háború ne eszkalálódjon, meglegyen a napi betevő falat és legyen egészség, aztán talán jönnek szebb idők 😉
Nem vagyok én rikács, a -15% napok itt már nem ismeretlenek, szerintem lesz még pár. Pont azt mondom, hogy megindult a történés, csak most más a kotta mint a régi szép időkben, mikor előbb felvitték az apport előtt, itt úgy néz ki a nagyon alacsony 180 napos lesz a cél, ehhez meg ez kell, hogy még akár innen is felezzenek. De utána, ha lesz koncepció simán lehet benne egy rakéta akár 4000-ig, szerintem az szép lenne mindenkinek. Az, hogy korán szálltunk be, hát nem lehet kifogni az alját, mikor jött az Ádámosi hír, szerintem senki nem gondolta, hogy ebből a kottából játszanak, hogy pillanatok alatt kicsinálják az árfolyamot. De ez a szép a tőzsdében, sosem jön be, amire számítunk :D
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!