Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Kicsi a közkéz oda húzzák fel az árfolyamot ahová csak akarják. 6-7K egy sima spekarallival is elérhető, még hír se kell hozzá csak hogy azt elhiggyék hogy valaki már tud valamit.
20k 11milliard kapitalizacio.Siman benne van nem lehetetlen attol fugg mi lesz.De mivel KAptar es ML es Delta kozeliek lehetunk ezert a 11milliard elerhetonek tunik.
Ha a harmadáig elmenne (6-7k), amit írtál , sztem reálisabb lehet… az a 20k egyszeri volt, nem tartom valószínűnek, h addig fel legyen spekázva újra. Bár ne legyen igazam…Mindenesetre aki most vesz, biztos h jól jár majd.
Nemtudom mibol vontad le ezt a kovetkeztetest de nem vagyok feszult egyaltalan inkabb izgatott vegre tortenni fog valami.Mar csak 10 napot kell varni es jon a KGY.Mar fel labbal is kibirjuk.Inkabb a zenekart hianyolom hogy iylenkor hol vannak amikro van alapja xD.
Miért vagy feszült? Csak egy kérdést tettem fel. Legyen így, tépjék meg, csak mostanában igen kérészéletűek ezek a meghúzások minden papirban, mert mindenki ki van tömve. Mindenhol.
szoval ha ennyire tisztaba vagy azzal hoyg egy ures ceg mit er a tozsden akkor ne mertem miert pont neked kell elmagyaraznom hogy pontosan miert is varok emelkedest egy olyan KGY-tol ahol az ig tagok le leszne kcserelve.
csak a sajat szavaidat vazolom ide es konrketan az tortenik amit ott leirtal ed nem varsz semmit a KGY-tol.Ez nalad hoyg mukodik?Amikr orally van akkor csak pozitiv olgokat irsz amikor meg len ta papir akkor inkabb vennel es elbizonytalanitod az embereket?Olvasd vissza a forumot rallykba mindig eleg pozitivan altal hozza most meg valamiert nem ,erdekes emberke vagy te is.Tudom ma elborolt nem latod a napot de majd jovoheten kiborul.
Erdekes hogy nem varsz semmit a kgy-tol. zsoltee77 2021. 01. 09. 11:32Előzmény: #7857 yossarian78#7861nyilván te is tudod, hogy az égvilágon semmit nem csinál jelenleg, üres, mint ahogy az estmédia volt, meg a plotinus, TRInvest, stb stb. de még csinálhat! A fantasztikusan sikerült IPO-k után aki tőzsdére akar jönni, kétszer is meggondolja. Nem lenne érdemesebb egy már kereskedésben lévő, megfelelő közkézzel rendelkező vázba költözni? Van még működő üres váz a béten? Csepel kuka lett, nutex és ehep lehet potenciális jelölt. Amikor a plotinust 45kra húzták és vissza esett 17ig, majd duplázott, akkor se értette senki. Estmédia is volt 183. Én megvárom míg lesz fundás hír, nem marad parlagon szvsz. Nem befektetési tanács. :))
Mert a nagypénzesek ráugrottak, és megtépték, mint a konzumot. Speka volt. Azóta a dvg kitömött egy csomó embert. Azt hittem valami komolyabb okot tudsz amiért rmelkednie kéne.
Nem kell de megis mast nem latok ebbe a topikba csak 500 meg 1000 meg 1-2 ev.Ha ennyire szar lesz es tenyleg nem var senki semmit akkor minek vannak itt a lebeszelok MERT meg forgalom sincs a a papirba arra se lehet fogni hogy lekereskedik azt a par szaz forintot mert nem lehet.Egyetlen egy oka van annak hogy itt vannak hogy elbizonytalanitsak a befeketetoket semmi tobb.Es mit varok?Magasabb arfoylamot a KGY utan 2-3 hettel maximum de elotte is elkezdodhet utana is ez rajtuk all mikor akarjak elinditani de abba biztos vagyok hogy elinditjak hamarosan.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!