Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Nem tudom. Inkább fel. De nem lehetetlen, hogy itt vmi brutál kavar van, a szereplők felálltak hozzá, mozgolódnak, szakítani akar mind. De hogy ebből leesik -e vmi az Ehepnek?
Vagy megszórja a népet, csinál egy minipánikot, hogy vehessen még... . Mondjuk sokan vannak itt 3-4-5-6.000-s átlagokkal nekik mindegy. Én meg elviselem...
Miért kellett vajon 7.000 db-t berakni 2010-re? Mutatja, hogy fel nem mehet, de eddig is ott volt 2000-n 1.900. Miért kell mögé még 7000? Megjelent valahol vmi ami gondolatokat ébreszthet?
Ami engem illet, jegyzőjét, célom volt a békét áram csökkentése. Mivel az első pakkomat még akkor vettem, amikor az EHEP-et az elkülönítettből visszaengedték, másik célom kivárni a sztori végét. Szóval részemről ez egy spekulatív befektetés. 😉 Gondolom vagyunk még így itt néhányan!
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!