Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Megnéztem a naptárt.Jan 17-et megelőző 8 kereskedési nap a jan 7 - jan 16. Ez idő közben bármikor megtörténhet a Bét részéről a vizsgálat. Így 16-án, amennyiben mindent rendben találnak, a határozat kihirdethető. Ezt követően Jan 17 első, Jan 20 a második kereskedési nap.Azaz, Jan 20 lehet az első legkorábbi kereskedési nap, amennyiben a Bét úgy dönt. Meghatározhat persze későbbi időpontot is. Kérdés : Kell-e a kibocsájtónak kérelmet benyújtania? Ha igen, megtette-e? Ha megtette, közzé kellet volna e tennie? Ami lehet további halasztás alapja. "A felülvizsgálat során továbbá az is megállapításra került, hogy aKibocsátó 2018. november 5-i közzétételében jelezte, hogy a Cégbíróság bejegyezte a 2018. július 3-i közgyűlésen megszavazott alaptőke-csökkentését. Az erre vonatkozó Terméklista módosítást a Kibocsátó az ÁÜSZ szerinti határidőn belül (cégbírósági végzés kézhez vételétől számított 90 nap) nem kérelmezte." Pótolták-e a hiányosságot? Közzétették? Elnézést aterjengőőségért.
Az én olvasgatomban mától megvizsgálhatja bármikor 17ig. Utána amelyik nap dönt, bármelyik második tőzsdenapra rá mehet az atsorolas. De stiliszeruen úgy lesz hogy 17 péntek, még elkülönített, hétfőn már normál. Ehhez legkésőbb 16ig kell dönteni. Azaz mától 16ig bármikor jöhet
Én azt mondanám, hogy ez alapján, ha megtörténik a visszasorolás, ami legkésőbb január 17-én esedékes, a kereskedés - január 18. és 19. tőzsdei szünnap lévén - szvsz január 21-én indulhat meg a rendes formában.
28.4.4.4 Az elkülönítés időtartamának leteltét megelőző 8 (Nyolc) Tőzsdenapon belül a Tőzsde
megvizsgálja, hogy a Kibocsátó teljesíti-e a 28.4.4.5 pontban meghatározott feltételeket, és
a Vezérigazgató határozattal dönt az elkülönítés megszüntetéséről, vagy az elkülönítés
időtartamának meghosszabbításáról. 28.4.4.6 Az elkülönítés megszüntetésének és ezzel egyidejűleg az értékpapírok visszasorolása
hatályba lépésének dátumát a Vezérigazgató határozza meg, amely nem lehet korábbi, mint
az elkülönítés megszüntetéséről szóló határozat keltétől számított 2. (Második) Tőzsdenap. Na ezt fejtse meg valaki.... Akkor jan. 8-14 között bármikor jöhet?
A Szabályzatban úgy olvastam, hogy 8 nappal a határidő lejárta előtt felülvizsgálják az elkülönítést (vagyis legkorábban 8 tőzsdenappal előtte), de ebből nem következik az, hogy dönteniük is kell a határidő lejárta előtt. Bár én is örülnék egy jó közleménynek holnap.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!