Tanulj meg TA elemezni ! Addig kell tanulni, míg saját elemzésekkel nem tudsz pénzt keresni a konyhára. Más elemzéseit nyugodtan felejtsd el. Szigorúan saját alapján kerekedni ! Aztán ha az elkezd működni, akkor elindult egy pozitív folyamat.
Én eladtam az összeset 19000-en.
Majd visszavesszük valamikor. :)
Köszönöm, én is így gondolom, csak nem merem hangoztatni :):):):)
Amíg év elején a megérzéseimre hallgattam, jobban ment. 4 hónap alatt csak úgy mellék-foglalkozásban összelapátoltam 400ezer forintot 1,5 millió befektetéssel. Nem nézegettem semmit, nem olvasgattam semmit... Szerencse ? Mázli ? Jó időben jó helyen ? Nem tudom.... ekkora szerencse nincs szerintem.
Mióta nagyon szeretnék érteni mindent, nagyon belemélyedben a gazdasági hírekbe és egyebekbe, azóra szúrom el folyamatosan. Az akkori nyereségem még megvan, egyszer buktam, majd visszahoztam, de május óta egy árva kanyit nem hozott a konyára egyik pakkom sem.
Hallgass a női megérzésedre - gyanítom, nálad is tökéletesen működik! (A nők nem biztos, hogy egy-egy elemzés alapján döntenek, inkább a racionalitás és az ösztön működik! :))))
Lehetek őszinte ? Még semmilyen kiszállási pontot nem jelöltem ki.
Én nem vagyok egy nagy guru, nem is ebből élek, tehát nekem annyira nem sürgős a "dobálózás" (mégis baromi türelmetlen vagyok, ugye ?) Mondhatni a "háziasszony" kategóriába esem még, de folyamatosan tanulok tőzsde-ügyben.
Ami nagyon zavar, hogy nem értem a grafikonokat sem egyelőre, hogy ilyen gyertya, amolyan sírkő, fordított fülescsésze és hasonlók.... Egont szoktam minden reggel olvasni, de nagyon úgy tűnik, hogy a töredéke jön be annak, amit jósol ...
Köszönöm.
Mostanában sajnos kevés időm van olvasgatni, ezért kérdeztem, de erre emlékeztem én is.
A férjem meg dolgozik ... a munkahelyeken nem túl őszinte a mosoly a főnök arcán, ha az ember a tőzsdét nézegeti a laptopján (kivéve, ha broker :D)
Azt mondta a nagyon randa öregember (Kostolany), hogy ne viseltessünk érzelmekkel egy részvény iránt.
Én akkor is szeretem az Egis-t, és ahogy bele-bele olvasok a fórumba, Ti is..... :):):)
Szia Villac ! Te mint nagy egises, mit mondasz ?
Tegnap jajveszékeltem, hogy nem meg a papír, most végre elindult és itt görcsölök magamban, hogy mi a szöszt csináljak.
17930-on vettem - most ha eladom, ugyanaz a helyzet lesz, mint eddig: tutira megy tovább.
egis topik