nem, nem tört az emelkedő trend, attól nagyon messze van. amit látni lehet rajta, az pár 100 ft fölfelé, 18,670 elérhető, de utána teljesen bizonytalan, ha marad ott, akkor mehet 19,140-re, ha nem, akkor 17,5
Törölt felhasználó2009. 07. 10. 09:25
Huhh én nem várok tovább. Nincs idegem megvárni a 18800-as céláram.
Szépen eladogatom a 150 db papíromat :)
17700-18000 ról vannak, de nullázni akarom a "portfóliom". Sok volt benne a bef hitel is....
Persze ne vegyétek komolyan ezt az érzelmi kitörést, én ritkán szólok hozzá a fórumhoz, inkább csak olvasgatom, de az ilyen beírások, hááát. Gaben: legalább elmagyaráznád, honnan jöttél erre a következtetésre? Milyen módon számoltad ki?
Honnan a tök....ből veszitek ezeket a számításokat, hogy nem megy el addig ameddig, hanem forintra pontosan megmondod, hogy meddig megy el, meg mikor fordul. Neked vazze egy kib....szott jósnak kellett volna menned:)))) Meg hogy menjünk aát az otp-be? Majd ha már elég szépen beesik. A türelem meghozza gyümölcsét:) Azért mert valami beesik mondjuk 10 %-ot, közel sem biztos, hogy fordulni fog.
Jó ötlet.
Ez már fél siker. Ha a veszteséged nő is , legalább az átlagárad javul.
Én kb. ugyanott tartok, csak az inverze.
Fél siker: Nőtt a nyereségem, de romlott a készletem átlagára.
én? nem tűntem el, csak nem kaptam választ a kérdésemre...
valahogy túl szép nekem az egis árfolyama ilyen piaci helyzetben, hogy szinte az éves csúcsán van, közben a többi nagy papír döglődik, esik...
az egis-em még megvan, richtert eladtam, vettem rajta tegnap otp-t. lehet, h kár volt. jól bevásároltam pár hete oti-ból magas áron, javítani szeretnék az átlagáron...
Ezt most nem értem.
Csak arra világítottam rá, hogy azt AZ ÁRAT nem Te
írtad.
Aki pánikol, menjen a tele gatyájával a OO-ra.
Vagy nem? Nem volt túl segítőkész válasz, csak reakció...:-)
Néha egy mosoly sem árt, még ha nem is jányok vagyunk!
egis topik