Nem félnek, mert tudnak még rakni rá. Vagy ha nagyon muszáj megöntik és aláállnak egy esésnek.. könnyen visszaszedhető. Amig ilyen sok remegő kezü van aki pár ezer láttán eldobja nincs mitől tartaniuk.
Werkaz!
Attól nem félnek hogy a puffereket kikapják a kezükből? Elég átlátszó a dolog, és felfigyelhettek már rá nagyobbacska halak is. Kockázatos egy kicsit. Ha le is nyomják, már nem lesz annyi zsákoni való...Szvsz
töretlen híve vagyok a papírnak, de ezek a 75 fölött megjelenő pufferek számomra azt jelzik itt még visszanyomják az árat 70 alá, és kezdődik az újabb bevásárlás. Nem elveszteni akkor sem a reményt !!! Gondoljatok a pflaxra.. hír előtt 700 alá visszatették. Globusnál hír előtt 260 -ig visszatették. Itt is meglesz a száguldás előtti lemanipulálás.. nem eldobni !
Láttad a grafikont amit kuldtem??? Iszonyat kemény!!!:))) Ezek a pakkok nevetségesek lesznek amik 80ig vannak ha beindul a mandula... :))) A Héten mindenképpen durrania kell... Ekkora nyomásnak semmi nem tud ellenálni, azt meg kétlem hogy lefele esne...
Törölt felhasználó2006. 02. 28. 10:32
marques is eltünt,senki nincs,?
Törölt felhasználó2006. 02. 28. 10:22
vigyázat ma 76 a félelem,de ha felette ,akkor lesz szép summa
De ha ma sem akkor holnap... olyan szintu aktivitásra van a grafikonban jel amilyet az elmult évben nem láttam csak talán 2szer... Szal a héten biztos hogy átvisszuk a 80at!
Ne lázadjál!!!Az csak jó ha kiszállnak azok akik eddig kiszálltak!!!Ne feled, ők azok akikrohannak az ár után... :))) Rájuk is szukség van!!!:))) Egyértelmuen rácuppantak a kisbüfik a papirra.Előbb utobb belép egy nagyobb kisbefektető is aki lehet hogy napvégén vagy kétnapra rá visszaadja a pakját, de bazi nagyot fog rajta lokni egyszerre... egy jó kis 3-4millios forgalom kellene... Mai plafon 82, ha átviszi begyorsulunk, ha nem az sem baj
Econet topik