meglátjuk a következő napok mit hoznak..ha nagy büfi vesz az piacin napokon keresztül?...
nem nem..
ésszel...ma kik vették meg az öntést?..nem te nem én és nem kisbüfik..
de majd ajövö eldönti...
érdekes dolgok lesznek az elkövetkező hetekben..
csak azon gondolkodj el egy jó bank miért áll ki mellettük?
..
de nem akarlak rábeszélni:))
se le:)
mindenki maga dönt:)
látom..és nem hiába esett eddig..ki az aki 50 vette /1,5hónapja/ és tartja?..
áá
azok mind kiszórták..
szvsz
akkor csődöt vizionált mindenki és sziget elvesztését..erre mostanra
unicredit az eco mögé állt..és érdekes dolgok mentek végbe a cégbe..pl lásd legutóbbi linkemet...
szvsz itt volt az alja és türelemmel..sziget akvi..addig fel mehet ...50 fölé..ez az én véleményem...
Törölt felhasználó2011. 05. 25. 19:34
Hogyan lehet B kat reszvenyt beallitani a erstes portfolios pro rendszerbe? Pl Econet? El nem hiszem,h nem lehet vhogy... Koszi.
Május 5-től a GMedia értékesíti az EMG online (est.hu, eco.hu, sziget.hu, freeblog.hu) médiafelületeit. A Median Webaudit mérései alapján az EMG online oldalai eddig összességében napi 200 000 egyedi felhasználót találtak meg. A portfóliók egyesítésével az EMG online és a GMedia napi több mint 500 000 egyedi látogatóra növelheti elérését. Az est.hu, eco.hu, a sziget.hu és a freeblog.hu oldalak kiválóan illeszkednek abba a GMedia által képviselt portfólióba, amely jellemzően a fiatalos közönséget célozza meg. A GMedia 2008 óta működő, dinamikusan fejlődő sales house, célkitűzésének főként a „long tail” oldalak médiaértékesítésének felépítését és az ebből származó bevételek folyamatos növelését tartja.
Az unicredit sztoriról gondolom hallottál...
Illetve a közgyűlési meghívó tartalmaz érdekes dolgokat, ezek szerint nem olvastad. (bét)
Ezenkívűl én mondtam roppant értelmes, előremutató dolgokat.
marsi:
Farkas Flórián improvizált: nem lesz munkáért lakást program" link
Econet topik