nem teljesen igy látom. szerintem lassú de folyamatos emelkedés jön az elkövetkező hónapokban. pőortfoliónak is köszönhetően az összes szarhírt már kiöntötték a lavórból, ami tökéletesen alkalmas volt a kisbüfik megvezetésére, akik nagybukóval elszórták az ecot. mellette meg valakik szépen összegyűjtögették. szvsz nem lehetetlen viszonylag rövid távon belül a 50 megközelitése.
Reggeli nyitáskor ütött rés visszazárva. Átlag 5 forinttal lejjebb vett papírokon a hasznot is sokan realizálták eddig.
Sok emberrel jól kicsesztek, akiket a büntetőjogi öntéssel beragasztottak és sokan félnek a lemaradástól, főleg, hogy iszonyú buktával eladták...és a keselyűk is ugrásra készen...
Vannak, akik szerint az idegen bolygóról származó topik-trollokat vissza kellene zavarni a világűrbe, hogy ne zavarhassák rosszindulatú megjegyzéseikkel és gyerekes vagdalózásaikkal az értelmes emberek előremutató kommunikációját. Mások azt mondják, hogy erre nincs szükség, és hagyni kell, hogy kiéljék gyermeteg szenvedélyüket, mégha ez a többség érdekeinek rovására is megy. Ön mit gondol?
TISZTELET MINDENKINEK!1 HÓNAPJA OLVASOM A FÓRUMOT,RÉSZESE VAGYOK A BERAGADÁSNAK ÉN IS,DE AZ ILYEN GUSZTUSTALAN BEÍRÁSOKAT MINT A KEDVES "ÚJFIÚ" ÍROGAT NAGYON NEM NÉZEM JÓ SZEMMEL.EZÉRT IS GONDOLTAM HOZZÁSZÓLOK,MEG MÉG FOGOK IS.
Econet topik