Hogy lesz ebből 10mrd árbevétel?
Volt egy Geomédia(?) stand a Mesterségek ünnepén a Szabadfölddel, Diétával és valami noname folyóirattal a dödölle és prósza közelében
tavaly -416m volt, ami szvz romlott, tekintve az azonnali rádió miatti tőkeemelést, azt hogy nem csökkenő veszteségről, hanem növekvő árbevételről vásznaztak, és -342m veszteség már Q1-ben összejött és főleg a rádióból
nem lesz pozitív meglepi (nem "lebeszélek", nekem is van még belőle, bár nem annyi mint régebben, csökkentettem a nagy tömésben)
ha jó lenne, nem lett volna karbantartás, így legalább van honnan essen...
még van félév hogy eltüntessék, nem kell az egészet most.. csak apránként. meg igazán nem is tudjuk mit akarnak... szeretem a meglepetést (kellemes) remélem az lesz holnap...
a Q2 számok már ismertek voltak akkor is, amikor lenyilatkozták, h jövőre akár már profitot is termelhet a cég... ha a Q1 es veszteséget ill az erős Q4-et és tőkeemelésből / sziget 25%.ból bejövő cash-t nézzük, akkor igen szarnak kell lennie a Q2-nek ahhoz, h eltüntessék idén a sok lóvét, és tényleg csak jövőre legyen nyereséges... ha egyáltalán...
Na jó csak vicceltem ám, volt amikor nagyon sok volt, de az régen, még 140 en dobtam őket... 110 ről volt...
Mostmár nem nyúlnék bele...
De tudom milyen szar dolog ilyenkor izgulni...:)
Econet topik