Én bevallom nem hosszú távra terveztem;)
De a kitartásom töretlen, tölem nem kapnak 1xx elött.
Köszi Inflexió a tanácsot, néha idegesítö ez a hinta-palinta.
Törölt felhasználó2006. 02. 10. 14:48
na, sikerült visszavennem a tegnap odaadottakat, sajna a PFLAX-ba még magasan nyúltam bele, ezért onnan 0-val kiszálltam, hogy visszavehessem 2 Ft-tal lejjebb az ECONET-em.
De vettem egy kis FREESOFT-ot is ám a reggel! Annak már meg kellene indulnia szerintem, csak nem nagyon bíznak abban sem még, vagy nem ismerik eléggé.
Ha valaki hosszú távra tervez az ecoval, de megviseli az idegeit ez a kis hinta-palinta, annak javasolom, hogy ne foglalkozzon a nyitó és záró árakkal, az aktuálissal pedig végképp ne, csak a napi átlagárat figyelje. Magam is ezt teszem. Azt ugyanis nem olyan könnyű kozmetikázni ha rendes forgalom van, és kiválóan látszik belőle a tőkeáramlás iránya.
Azért sírva nem kell fakadni. Ez tőzsde, fel és le mozognak az árak jellemzően.
Törölt felhasználó2006. 02. 10. 14:44
Bocs gyerekek, én 15 perc késövel írok.
Törölt felhasználó2006. 02. 10. 14:42
Ledolgozzák a tegnapi emelkedést a drágák, ez vicc!!
Viszont attól tartok, ez a ráncigálás arra ösztönzi a népet, hogy ne bízzanak a folyamatos emelkedésben és kiszórják minimális nyerövel a pappert.
Csak a kemény mag marad, de meddig....:)
a Kis hall usszon az árral, a nagy hal meg árhullámot csinál. csak a jó irányt kell elkapni. EZ A TÖZSDE.
Az ecó ezen az áron csak nyerö lehet. csaK sajna már üres a buxa.
Zolo! Mi nem megváltani akarjuk, Csak keresni rajta. Ahhoz kicsik vagyunk ebben igazad van. De a céljaikat kifürkészhetjük, ha ügyesek vagyunk akkor magukkal huznak. Nem kersztbe kell tenni nekik, ahhoz végképp kevesek vagyunk, hanem hagyni a játékukat, ugyis mindjárt vége a játéknak:-))
Econet topik