Ez is egy kalap szar mint a phyl. Abból tanultam, az ilyeneket mint eco, phy, humet nem engedném a tőzsdére. Mindegy 40 körül egy spekára jó lesz talán.
Ilyen mutatókkal amelyekkel most rendelkezik, másra nem lehet számítani. No akkor hosszú időre over. Bevárja majd a következő válságot 40ről, aztán kijárja a humet mélységeket- mindez ha így folytatódik. Csak az a baj, hogy a vezetést ez nem érdekli.Nekik másból jön a pénz.
Azért bízzunk valamiben.
Jövő tavasszal szerintem a felülvizsgálatnál kirakják a BUX-ból mint a *art.Ez van megírva aki figyeli a papír mozgását. Az A kategória remélhetőleg marad:-)
Externet: 545 forint az ajánlati ár (2009. október 19. 17 óra 43 perc)
externetA PSZÁF jóváhagyásának megfelelően a BIRDCOM Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság mint ajánlattevő az alábbiakban olvasható nyilvános vételi ajánlatot tette közzé az EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató NyRt. részvényeire. Lebonyolító az EQUILOR Befektetési ZRt. Ajánlati ár a Céltársaság által kibocsátott törzsrészvények vonatkozásában, az Ajánlattevő által ajánlott részvényenkénti ajánlati ár 545,- Ft. azaz ötszáznegyvenöt forint. Az Ajánlat elfogadására nyitva álló határidő 2009. október 21. - december 4.
Na akkor ezt most sikerült eladni.Rádió jobb lesz?Ki tudja.
Szerintem is a töltelék hiányzik, ahogy Te is mondtad.
A reklámbevételek csökkentek.
A Sziget még nem lett átvéve.
A Facebook-reklámértékesítés csak most indulhatot el (és még nem láttam ott reklámot).
A rádió és a Grid sem hozza a tízmilliókat.
Biztos majd jó lesz egyszer, de jelenleg méég távol állunk attól, ugyanis a válság megtámadta a fő bevételforrást.
Valamiért 1 picit kezdek peszimista lenni
a rádiót Én úgy veszem hogy 30 % hogy be jön
az viszont aggaszt hogy emelkedésbe indult itt már minden, és sehol semmi
Kiben bíznak? az intézményiekben?
Eco-s vagyok már jó ideje
de most valahogy a töltelék hiányzik ebből a cégből
Nem teszem Humet szintre , de már majdnem
egyelőre nem veszek hozzá...
kivárás szvsz
Csak óvatosan ennek a sok hatis pozinak a megítélésével! Sok itt a trükk. Egy része idáig valami hitel helyett lett megtrükközve. Nem mernék állást foglalni ezekkel kapcsolatban.
Sajna el akarják adni.Én úgy tudom nem számítanak nagy bevételre Kínából.(Nem is csoda,mert ott inkább hamisítanak mint fizetnének a jogdíjért)Kell a lóvé a Szigetre.Az tuti nagyot már nem lehet tőle várni.Régebben én is hittem benne.
Szia Steve!
én úgy tudom Q3 nov-15-30-ig,de lehet tévedek.pályázatra meg kéne jönni az eredménynek nov 19.ig,mert 19-én sugározni kéne a nyertesnek már
Hadd kérjek kis segítséget!:
1. Tudja valaki mikorra várható a 3. negyedéves jelentés?
nem igazán értem hogy lehet nyereség a határidős pozikon még ha csak 6 millió is!?
2. tudja valaki mikor lesz eredménye a rádiós pályázatnak?
Econet topik