Akkor volt sztori, volt kaland, volt pörgés, volt forgalomgenerálás. Ellentétben most: semmi.
Ettől független kellett volna egy egészséges korrekciónak jönnie márciustól!Ilyen gyalázatos szereplésre részvénytől nem emlékszem. Ehep szint, vagy agrimpex lassan. Szomorú.
A stratégia a cégnél kifulladt. Máshonnét jön a pénz a számlájukra. Új projekt nem kell:(
nagyon sok igazság van abban ,amit írtok,de ugyanígy viselkedett a papír 2006-végén is és hová felvitték úgyhogy egyáltalán nem biztos,hogy megdöglött,de most ennek több idő kell ki kell várni!mondjuk én könnyebben dumálok,mert elég lent nyúltam bele,akinek meg 200 körül van hát..ahogy írtátok más nyerőből lehet nullázni.
Új blue születik....:) röhej.
Ha nem is dupla, de kemény 15 % nyerő van benne az aljától. Amíg az otp pl majd 4szeres:))
De igaza van vkinek aki azt írta: ilyen részvény nincsen a Béten, ilyen mutatókkal. Ez egy szalvéta.
Még nem buktam, mert nem realizáltam.
Szerencsére nem kenyérre kell, így még egy ideig benne csücsülhetek. Max. a máson elért nyerő terhére apránként kiszórom majd, így nem kell adózni utána és legalább úgy ahogy, de a pénzemnél leszek.
Vagyunk még jó páran 200 felettről, az volt az év átverése, pedig akkor úgy tűnt, új blue születik.
Econet topik