Hát ez nagyon érdekes.Gyakorlatilag közlik,ha nyernek tőkebevonás kell.Azt akarják csinálni mint az Externettel.("Iújonnan létrehozandó részvénytársaság, akár az econet.hu cégcsoport más szintjén is sor kerülhet")Itt a vezéreket is tulajdonhoz juttatnák. (+1-2 haver)Ez azt jelenti,hogy nagyon bíznak abban ha nyernek akkor nyereséges lesz az adó.
Az árfolyamra gyakorolt hatása nyerés esetén azért + lenne az tuti.Szerintem az ECO minimális többségi tulajdonos lenne csak.(max:60%)A többit a lóvét betolók kapnák.Tehát ez miatt sem várnék nagyobb elmozdulást mert még azt sem tudni,hogy nyerés esetén mi lesz a leosztás.
Azért az még lehet jobb lenne ha nem nyernének.
1,A nyilatkozat szernit 1-2 vezérnek van még bőven lóvéja és akkor lehet az ECO-ba tolná be,ezzel felhajtaná a papírt.
2,Sziget akvira koncentrálhatnának.(Ez már bizonyítot nyereség terén és még fejlődőképes is)
3,Megmaradna a Radiocafé
4,Nem lenne akkora kockázat (1 nagy rádió nagy lóvét igényel és ha nincs nyerő akkor bukta van)
3 hónap múlva okosabbak leszünk.
Csak nehogy azt akarják csinálni mint a Phyl a Keggel.
Szépen megfogalmazott, tárgyilagos bejelentés. De őszintén gyerekek, van egyáltalán esélyük hogy megnyerjék?....Hát...meg lennék lepődve. Ha megnyernék akkor talán megmozdulna az árfolyam. Esetleg a pozitív hangulatban lehet bízni de max. csak 1-2 ft plussz.
hát egész nap nem ment a monitorom és így a netem, délután elmentem a west endbe, hogy vegyek egy monitort, nem igazán volt választék, de kinéztem egy samsungot 34-ért
erre este 6-kor rámtelefonált a fiam, hogy addig-addig buzgerálta, míg bejött, valamék kábel nem jól érintkezett
még jó hogy nem vettem meg....:)))
most olvasom vissza, mik történtek (látom sehol semmi)
Econet topik