Igen kedves kisbefektetők! Eljött az igazság pillanata! Az ECO törni látszik. Vajon megvédi-e vki?
NEM. Ha ez töri a 60-at, akkor meg sem áll 58-ig, majd 55 és 51/50. Sajnos technikai alapon már nem jó a helyzet.
A pánikolást mint egyik lehetőséget vettem számításba. Ha vannak jobb rv-ek miért nem érdemes váltani? Mert ha valaki akkor nem a jobbat vette, amikor ezt vette, az nem biztos, hogy most jobban fog dönteni. Az ugye mindig csak utólag derül ki, hogy melyik a jobb. Lehet többször is mellé nyúlni!? Velem legalábbis már előfordult. A klasszikusok szerint a nagy ugrálók több kockázatot vállalnak, mint a nyugisabbak. Azt nagyon vitatom, hogy csak akkor kell tartani egy papírt, ha azon az áron meg is vennéd. Egy robogó vonatra felugrani nem szabad. (Szintén klasszikus) Tehát akkor ha már itt valaki nem venné, akkor a robogó vonatból ki kell ugrani?
nem halt ez meg csak pihen,nagy ugrásra készül,ha sok eladó papír lenne már rég 35 lenne,de már-még nincs, sztem G.-t érdemes követni ,61-ért bevásárolt ezen a szinten tartani kell,hacsak nem lesz világvége hangulat
Nem feltétlen-l pánikolnak az eladók, hanem zavarja őket, hogy minden más (normális) részvény emelkedik, ez meg áll egy helyben. Ha vannak jobbak, akkor miért nem érdemes váltani? Érzelmi okokból? Love 4 Eco?:)
Nem is tudom melyik topikban olvastam a hétvégén, hogy csak akkor kell tartani egy részvényt, ha azt azon az áron meg is vennéd.
Econet topik