Pályázat megszűnt ez Pesti süket szöveg beszéljenek már magyarul. Csőd kisfiam, ez a helyes kifejezés.Nem kell szépíteni a dolgot látod Te is a grafikont.-DD
link
ebben acikkben azt mondja nem blöff(már biztos volt) sztem nincs értelme hantáznia,nem valószínű,hogy eladja,talán akkor,ha találtak befektetőt és ki kell pótolni a hiányzó zsét ahhoz,hogy nyerni tudjon.
Miért adná el mikor jól működik?
Mi értelme lenne?
Pályázni is csak az miatt akar mert a Cafe nyereséges és jól működik.Erre a példára építené az országos adót is.
Szerintem ettől a rádiós pályázattól nem lehet semmit várni.Ha nyernek a cég beindítja az országos adót.Ha jól csinálja lesz pár milla nyerője rajt.Ennyi.Kockázatot is rejt.A Sziget felvásárlása ellenben nem.Ott már bizonyított tény,hogy válságban is nyerőt tudnak hozni.(400milla)Ez már az ECO-nak is nagyobb + hozna ha sikerülne részesedést növelniük.Sajna nincs lóvé.A Sziget pedig szeretne külföldön terjeszkedni.(horvát,szlovák)Na itt lenne növekedés szvsz.
Itt vagyok.Szeretnéd tudni Medve? 275 K-át tőzsdén kívül eladtam a rokonoknak 55 forintért. A pékség nem zárhat be !!! Idegennek nem adom mert 108 ft-os volt az átlagáram.D
Econet topik