hirdetesekre, reklamokra van berendezkedve, es innen a profit. valsagban ez az elso amin a cegek elkezdenek sporolni, tehat az eco-t ez kulonosen erzekenyen erinti.
talan ezert van, hogy meg mindig a beka segge alatt tanyazik.
szamos piaci finanszirozasu hetilap amelyeket nem a partok finansziroznak hasonlo husba markolo problemakkal kuzdenek es konkretan a csod szelen tancolnak.
ezt belso infokbol tudom, de nem kellett nagy esz hogy egyedul is rajojjek:-))
de ok, legyen igazad, bevasaroltam egy kisebb pakkot, veled egyutt orulnek, ha jol megszaladna (termeszetesen folfele)
a több éves charton nem is látszana a sziget eredménye :-)
inkább arra gondoljatok, hogy tavasszal azt mondták a fesztivál költségeinek nagy részét külföldi fellépők nem kicsike gázsija euróban kell fizetni, ezért a tavasz óta árusított jegyeket úgy árazták, hogy magas eur/huf árfolyam mellett is nyereséget termeljen!!
ismétlem nem 270 volt akkor !!
ez szerintem rendkívüli plusszt fog hozni, vagy akár hozhat is, ha következetesek, és nem vettek egy talicska eurót tavasszal arra számítva, hogy az árfolyam tovább emelkedik. Szerintem nem vehettek, hacsak nem opciót, de ez nagyon de nagyon kockázatos húzás lett volna.
nem felbeszélés..:) ahhoz kevés vagyok
de ha chartot látad akkor azt is tudod h ez az egy papír ami az aljától még nem emelkedet sokat..sőt jóformán semmit......le van maradva.nagyon!!!!
megneztem a tobb eves charton, el kell keseritselek a szigetnek ilyen modon semmi direkt, szignifikans hatasa nincs az arfolyamra. ill. talan a sziget "szamlajara" irhato, hogy 2006 es 2007 oszen (2008-ban nem) megugrott az arfolyam. de ebben sem vagyok biztos, hogy a sziget volt az oka.
vagy vannak most uj szerzodesek, amik indokolnak a kimagaslo profitot?
de én kimondotan a sziget fesztiválra gondoltam..és azért vettem ....
jönek majd a hírek h telt ház stb stb..tépni fogják csak türelem kell hozzá...
szerintem...
hát szerintem nem páran biztos...de majd jönek a hírek .:)
ennyi jegy kelltmár el meg ilyenek:)
én bizok benne:)..ha sziget nem inditja el akkor semmi:)
Kata nyugi jön a sziget és szét tépik legutóbbi fesztiválon is 200milla volt a nyereség:)..szerinted a szigeten mennyi lesz ....biztos vagyok benne h minimum a duplája..
nemhiába emelete a jóember a részesedését:)
Az ACCESS (Equilor) vásárolja az Eco papírokat, hogy tőle tudják határidőn visszavenni, gyakorlatilag egy kölcsön ügylet aminek a hátterében likviditási gondok is lehetnek, olcsóbb és egyszerűbb pénzhez jutni mint a banktól kölcsönt felvenni.
Econet topik