Hihetetlenül felpörögtek az építõipari beruházások Magyarországon az elmúlt évben. A megindult kivitelezési munkák összértéke meghaladta a 2000 milliárd forintot, ami 47 százalékos növekedést jelentett 2016-hoz képest.
Nem vagyok híve egyik pártnak sem! Teljesen kiábrándító számomra a magyar politikai. Én a nép szemével igyekszem nézni a dolgokat, hogy a magyar nemzetnek a magyar embereknek hosszútávon mi a jobb, és vagy mi nem.
Nem hazudtam senki szemébe. Az utóbbi topicnyitásai és megnyilvánulásaiból én ezt a konzekvenciát szűrtem le, és ez pedig egy vélemény volt részemről ehhez meg joga van mindenkinek ahogy cáfolni vagy megerősíteni is! Ennyi!
az építkezésen lehet a legtöbbet lopni az építőiparral lehet a leggyorsabban növekedést felmutatni az építőiparral lehet a legnagyobbat bukni mindig ez a sorrend mindenhol itt is ez lesz
biztos volt, hogy kislabdával játszottál a kádban vagy a balatonban. azt is biztos tapasztaltad, hogy ha lenyomtad a labdát a víz alá, akkor amikor kiszabadult, nagy erővel jött vissza a felszínre a többi játékhoz
Dübörögnek az építkezések az országban, csak kapkodjuk a fejünket
Ugrás a cikkhez