nem kell ahhoz kaszinó.... pici papír pici befektetés egyszer talán hoz valamit, ez nem arra van hogy kereskedjenek vele nincs arra 40 forintja a magyarnak... majd ha bejelentenek valami NER közeli személyt felrobban az árfolyam addig inkább osztalékra talán jó lehet bár én azért ebben nem bíznék
A cég alapvetően jó, nem kellene szidni az árfolyam miatt, mint ismeretes az árfolyam jelentősen eltérhet a cég “belső értèkétől”. Aki ilyen kis cégbe fektet viselnie kell a kockázatokat: -alacsony likviditás -változó piaci környezet -másik versenytárs megjelenése -most amúgy is ki fektetne ide, ha 16% az állampapír hozama idegeskedés nélkül? -stb. De szerencsétlen céget szidni az árfolyama miatt nekem eléggé unszimpatikus. Ha két nap alatt duplázni szeretné valaki a pénzét, akkor inkább a kaszinót ajánlom. Mondom ezt úgy, hogy nekem is sok darab van, de kibírom, eladni úgysem tudnám nagy rombolás nélkül. Előbb utóbb változik majd a piaci környezet, addig meg az oszti egy icipicit kárpótol.
szép, persze csak egy tapodtat nem mozdul a 40 -ről úgy néz ki, mintha feladták volna a 40 felettit, lányom szerint a 32 -t kell megnézni, ott mi lesz de ez már "ki sem nyitó"-kispapír kategória lett , napokig semmi kötés benne aki akar adni, 40-ig adhat aztán halálszakasz, azaz eladhatatlan 40 fölött kár a cégért, kár a papírért --- ez lett belőle ----- egy semmi
lányom azt a tanácsot adta tegnap, hogy nem feltétlenül kell eladnom, ami már megvan, de többet ne vegyek és figyeljem majd az ATL-t ---- 31-33 ---- hogy akkor mi történik
Én csak nézegetem erre már nincs pénzem. Különös, hogy anno ML mégsem vette meg, illetve a Set mozgása volt hasonló mielőtt neki lódult,bár itt, ha vki eladná 5–10 Milla értékbe leszakadna 20ig.
a tegnapi összeesküvés-elméletem törölve egyszerűen arról lehet szó, hogy aki itt eladni akar, főleg mennyiséget, az kénytelen lerohasztani az árfolyamot talán a cégnek érdemes gratulálni, ATL közelében standard kategóriásként , ahova sok xtendes cég szeretne bejutni, annyit nem képes elérni ez a cég, hogy naponta legyen benne kötés de ha van, több forintot kell rontani az árfolyamon 25000 darab rv eladásával na, ennyi , amit írni gondoltam ide sajnálom, hogy vettem ebből a cégből papírt
DMKER