a film címe: Öngyilkosok klubja tendezte steven spielberg a film rövid tartalma: elképesztő esésbe kezdett a Dm részvény a világ tőzsdéin, családok milliói mentek tönkre, a papír árfolyama a 3000-es tartományból egészen 220 forintig zuhant , milliók ugráltak ki toronyházak ablakain, az egész világon végigsöpört a DM-hullám .... 18 éven felülieknek
olvastam egyszer egy pasiról 6 dolláron vett annak idején microsoft részvényt és elfelejtette aztán bajba került és eszébe jutott, hogy vett részvényeket ez számomra hihetetlen, hogy valaki ennyire nem figyel, de előfordulhat és persze, házat vett és boldogan él az elfelejtett részvényeiből tanulság nincs csak érdekesség
induljunk ki abból, hogy ez nem tolvajpapír, működő cég, dolgoznak, milliárdos megrendelések, terjeszkedési tervek induljunk ki abból, hogy 48/rv-t ajánlottak a cégért induljunk ki abból, hogy 48-at mimimum megér a cég vegyük figyelembe, hogy majdnem leért 48-ig, 55 volt az eddigi alja, kivéve, amikor a bolondok órája volt néhány hónapja és 49-en is lehetett venni , azóta sosem érintette a 49-et induljunk ki abból, hogy ez egy jó cég fejlődőképesnek tűnik, valószínű sokkal többet megér a jelenlegi áránál nem engedik felfelé na és majd engedik vagy megy , mert sokan vesznek belőle
Hangzani hangzik valahogy ez az erveles,de ha belegondolsz,mi ertelme van? Miert lenne neki attol tobb h kevesebb mas idegen is keres egy aremelkedesen? Raadasul nagyon gyakran 2! db-okkal toljak le az arat ami teljes nonszensz,de sem ott,sem lejjebb semmi vasarlas nincs. Ergo a nyomott arfolyamon eddig kb meg semmit sem taroltak be,ha meg meg szeretne inditani az arfolyamot ugyanugy versenyezhet a kisbufikkel vetelben mint barki mas. Szoval barhonnan nezem (gyujtogetes hianyaban) egesz egyszeruen semmi ertelmet nem latni meg ennek az argyilkolasnak.
Igen tudom, Akkor mondtam hoyg fel evig csorgas lesz es vegetalas.Sajnos ez az ML taktika Meghuzzak bejelentik hogy o lesz majd utana lecsorgatjak es amikor ugy gondoljak majd elinditjak.Szandekosan huzzak egyertelmu hogy 3 perc alatt megtudnanak egyezni de valoszinu el akrtak kerulni azt hogy sok kisbufi nyereszkedjen ezen a papiron.
Ez csak a szaron valo nyamnyogast jelentene,semmi mast. M-nak egy ilyen ceg annyi megeroltetest sem jelent,mint megvenni egy standot a hetvegi ocskapiacon. Ne feledd,harmad ennyi ido alatt negvette a Matrai Hoeromuvet,kilopta belole a kp-t,es ugyanazzal a lendulettel haromszor annyiert eladta az ostoba allamnak. Szoval nyilvanvalo,h nem azert tart az ugylet ennyi ideig,mert jaj de sok targyalnivalo van egy ilyen hasznalt papirzsebkendo erteku dealen,hanem mert....csak....vagy frasz tudja miert. Mindenesetre nem a deal lezarashoz tennem a vesszofutas veget,hanem vmi mas esemenyhez,pl az ott1 kereskedesbe visszaengedesehez. Ugyanis az o csodhelyzet kozelbe kerulesuk inditotta el a kispapir verengzest,latvanyos azota a tartozkodas a tolvajreszvenyektol,es szembetunoen minden kispapirt tolvajreszvenykent kezel most a piac. Eva,a szamoknak semmi jelentoseguk, az ott1-ba 250-ert szalltak be dubai befektetok,a BB 270-re ertekelte,3 het mulva pedig pontosan nullat ert,es er azota is.
van türelmem a richter után ebbe a papírba tettem a legtöbb pénzt az utóbbi időben miért? nem tudom érzek valamit , ami most irracionális nem tudom megmagyarázni
senki nem mondja azt hoyg nem megy 60 fole ...Legalabbis en biztos nem csak nem most jott el az ideje amig targyalnak addig lent tartjak az arfolyamot.Nem lehet tudni mikor de en olyna szeptember oktoberre saccolnek hogy vegeznek addig komolyabb rallyt en nem varnek.
DMKER - DM-KER Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128334758/DMKER_InfoDok_jovahagyas.pdf
https://trendfm.hu/musor?musor=7870&adas=31611