Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
lehet adnánk-vennénk, ha látnánk, mi történik a piacon. Egy kérdés nem hagy nyugodni: Az a short, amiben "éppen" vagy, az egy úgynevezett "parasztshort"? Eladod, aztán reménykedsz, hogy ugyanazt olcsón visszakapod?Vagy van olyan hely, ahol el tudsz adni részvénytulajdon nélkül "mezitlábas" shortként? Gondolom, ha az utóbbi, akkor lehet tőkeáttétellel is longolni. Elárulod, hol lehet ezeket megtenni?:-)
az előbb belekötöttek a 70-be csak a részvényadatok során látszik, érdekes ez kerek szám, a kötéslistában mégsem látom (de a max-nál igen) az összes részvény kötéslistájában sem látható fillérre végződő kötést, nem csak a deltánál
Reklamálni kell és ha valaki esetleg lemarad valamiről akkor végre valakinek beperelni őket. Addig úgy látom nem lesz változás. Én nyáron reklamáltam és kaptam december végéig ingyen 5-ös könyvet. De tényleg tömegesen itt kéne őket hagyni a fenébe.
Na utánakérdeztem kicsit. Van az Erste-nek egy hivatalos díjjegyzéke, azt látod az oldalukon. Ha közvetlenül velük szerződsz, ezt kapod. Én egy külsős alvállalkozó cégen keresztül vagyok náluk és méretfüggően egyedileg állapítanak meg ehhez képest kedvezményeket. Nálam semmi változás, az egyedi megállapodás érvényes. Tanács: ha van legalább 20-30 Millás portfoliód, keress egy Erste alvállalkozót és rajta keresztül kérj fixált egyedi kondíciókat. Ha nem találnál, majd segítek.
Nem szoktam szidni senkit és semmit! De amit az erste művel az minősíthetetlen! Reggel óta változatlan árfolyamot látok csak! Lehet hogy pont most maradtam le az évszázad üzletéről:)
Ez tuti ráadásul már régóta, nézd meg a díjjegyzéket fent van az oldalukon, mindent sunyiba emelgetnek, ki nem kuldik, ha szólsz arra hivatkoznak h közzé van téve, ez a daytrade már évek óta így van, megnéztem direkt, szóval nem is friss, csak sunyiba megy.
Na ez a díjemelés nekem új, nem szoktam figyelni, őszintén. Gondoltam majd értesítenek, ha változás van. Holnap utána kérdezek Na ha ez igaz, akkor én fixen leléptem tőlük. Mondjuk tönkre nem mennek a náluk lévő 5xxk Delta hiányában, de talán, ha mások is így tesznek, akkor lehet értelme.
Értem én, semmi se biztos itt, csak ami megtörtént, ami biztos h 6 éve megy ez a semmi, amit csinálnak, nekik nem az, nekünk az, hat éve várjuk h na majd holnaptól.... Meg a szar erste, fű alatt emelnek mindent nemrég tudtam meg h pl a daytrade díjat is megemelték sinyiba, már csak fele helyett a 75 százalékot adják vissza, miközben fos az egész rendszerük, meg a delta is, gyakorlatilag az egész bét.
Nyugi. Az MRP-s srv-ket olcsón kell beszerezniük.Már megbeszéltük egy párszor, hogy miért. Egyébként minden nap vesznek, van, hogy egész nap csak ők. Ha nagy tételben venné más is, kénytelenek lennének feljebb állni. Majd, ha meg lesz a 3,8 M darab MRP-s papír, nagy összegben fogadok, hogy hirtelen nagy tételekben kezdi(k) el valaki(k) venni. Még kb 2 hét. Egyébként az Erste tényleg egy lúzer banda. Sokadjára csinálják ezt és igazából lexarják. Ha tudtok más banki hátterű brokicéget, ahol van valós idejű online kereskedési lehetőség, én lelépek tőlük. Beleuntam.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.