Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Most őszintén ! Ki a bánatot érdekel,hogy napi 5-10 millió forinttal stagnál az árfolyam vagy minimálisan esik miközben EMELKEDNI !!!!!!!!! napi 500 millió forint átlaggal emelkedett több mint 1 héten keresztül. És hát sejthető a jövő. :-) :-) Ennyit a mai napra. Kellemes kikapcsolódást a természetben gyönyörű az időjárás. Nincs itt látnivaló. :-)
DE, egyre kevesebb lesz a kint lévő tényleges közkéz! A már megvalósult MRP-s 6,45 millió darab vétel is, és az ezt majd követő, további ( más célokat szolgáló) SRV (vásárlási keretkvóta további 89 millió darab) is drasztikusan csökkenteni fogja! A piacon kintlévő, csökkenő darabszám mellett folytatott SRV, erős vételi oldalt fog fenntartani.Kereslet-Kínálat, Árazás!!!
Én már annak is örülök,ha valaki,valakik társalogni jönnek ide a fórumra és nem kritizálni. Sokaknak könnyebb a rossz döntésüket máson elverni. Semmi értelme, mindenki a maga gondolatai szerint cselekedjen és akkor szerintem könnyebb elviselni a sikertelen "vásárlásokat" is hisz tudjuk mit miért teszünk. Például az Opus sem a kisbefektetők miatt ment le 800ft-ról 100ft-ra. A DELTA 28 milliárdról és 210 ft-ról sem tehet egy kisbefektető sem. Tényleg érthetetlen mások írását boncolgatni. Én például leírom a saját gondolatom és ennyi.
Itt okosak nem lehetünk,de azért azt láthatjuk,hogy építkeznek Saját részvény vásárlás = lehet most egyeztetnek valakikkel akik elősegítik a srv-t, mint most tették az MRP-nél. :-) Komolyra fordítva a szót. Elképzelhető,hogy kapcsolatban van,lesz az akvizíciókkal. Megoldják, jobb mintha eladósodnának mint a 4 IG. Látszik,hogy profin építkeznek,talán azt is megtudjuk,hogy kik. :-) Az akvik sem mezei akvik lesznek, azt már rég megoldhatták volna. Most még inkább kell a türelem mint eddig. Egyébként ismerjük ezt a fajta kereskedést ami most folyik 80 ft környékén. Olyan mintha végtelen lenne az eladás, DE ........................... :-)
Igen. Jó látni, hogy van aki ki tudja zárni a napi forintozást és képes távlatokban gondolkodni. Ez persze sok pluszmunka, feltárni a cég mögöttes történéseit. A kritikusokkal nem.kell.foglalkozni! Van aki értékeli a befektetett munkát és azt, hogy közkinccsé teszed! 😊
Igen, a leviniumnak van 138db mnm rvnye, ebből 6ot ad magának. Meg így tovább a többi tulajdonos. Most ebből mi következik? Eladják a cégeket ahol tulajok voltak, és így kapnak egy kis részesedését az mnm -ből? 925 db mnm rv van,levi 15%. Bone meg a mount 35-35%. Dgh 6, mnmzrt 9.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.