Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
És véleményem szerint folytatva lesz a vásárlás. Mire bármi is megtudható lesz a történésekről addig még sok-sok kisrészvényes kerül a körhintára . :-)
Látjuk,hogy a DELTA körül mi kezd kialakulni . Most komolyan ? Bárki is elhiszi,hogy egy Kövesdi kaliberű embernek szüksége van megközelítőleg 4 millió forintra és elad pont most DELTA részvényeket ? Hát , én mást gondolok. Meglátjuk ki gondolkodik helyesen. Csá.
Alapok??? Csak Mészáros - féle. De mivel kicsi a közkéz, mint az Opusban, ezért 2026ig ezt is meg fogják járatni. Ez az Opus útját járja, minden papír mészáros érdekkörébe kerül(t)
Szia Manopi! Van neked megint egy picurka plusz infóm. :) Láttam, hogy a lufisoknál megint téma volt ez a hajókázós story. Bevallom ez engem eddig hidegen hagyott, de most volt egy név is, ezért ránéztem. Hát jelentem ez valami nagyon pitiáner történet, nem kell mögé látni semmi hatalmas NER-es pénzszórást. Ennek a hajós teamnek a vezetője egy Kaiser Kristóf nevű srác, aki csak egy jómódú családba született úrifiúcska. Az ő asszonykája a Pilisi Fanni, mindketten ügyvédek, a tojáshéj még rajta van a fenekükön, de már csináltak egy közös kis ügyvédi irodát is (Kaiser és Pilisi) Nos a Fanni kislány pár éve még a Berki feleségénél, a Kozma Réka ügyvédnél volt ügyvédjelölt Pécsett. Vagyis annyi történt szerintem, hogy a lányok egy délutáni dumcsi közben megbeszélték az irodában, hogy a férj (Berki) cége támogassa már egy kis összeggel a kisfiú hajókázását, mert az olyan cuki. Szóval elég piti a történet és ha rendeződik a cég valós tulajdonosi háttere, akkor nem is biztos, hogy sokáig marad ez a gyermekded pénzszivárgás. :)
Sok mindentől függ, AKVIZÍCIÓK minősége. Ha "mezei " lenne már meglépték volna. A duplázást látom benne rövidtávon, DE : mint írtam , több összetevője van. Ezt nem csak az alapok vették. Szétszórva (személyek, haverok ) is vásároltak szerintem rendesen. Minimum 50 millió darabot kiráztak szerintem 2 hét alatt, Alapok + a jól értesültek !!!!!! Ennyit egy időre. Most megint hagyom,hogy az időnként idebüfögők is leírják gondolataikat a DELTA cégről ne csak mások írását minősítsék A hét elejétől sem tették pedig írtam,hogy nem írok a héten,hogy kibontakozhassanak. NEM TETTÉK, csak a büfögés megy, majd később leírják,hogy ők is benne voltak a story-ban. :-) Eladták sokan 50 ft-60 ft között, most van gond náluk,hogy mitévők is legyenek. Mindegy ,nem az én nyomorom. Mindenki a saját gondolata szerint cselekedjen, NE mások írására mutogasson. Mint írtam,itt sok minden generálni fogja a .................. Ennyi.
Még annyit és léptem. Az alapok nem néhány hónapra vesznek, évekig tartják,tarthatják. BEFEKTETŐK !!!!!!!!!! Tudják miért vettek,mert ismerik a jövőt. Ebben az esetben ( DELTA -val kapcsolatban ) , egy tulaj ??? !! :-).
Úgy gondolom,hogy ( biztos vagyok benne ) az ALAPOK a DELTA céggel egyeztetve vásárolnak. Közös érdek, ALAPOKNAK JÓ, DELTA cégnek jóóóó. " VAN MIÉRT " . EGY TŐRŐL FAKADNAK. ( KÖZÖS TULAJ !!!! ???? ) Fel van építve minden. Nézhetjük az építkezést ! :-)
Tiborcfiam ! És még csak az "alapozó" szakaszban vagyunk. Igazából mindegy,hogy most 70ft-90 ft az árfolyam. Százalékosan mondhatni semmi különbség a várható árfolyamhoz képest !!!!!!!!! NEM 20-40 forint nyereségért vették aki(k) vették. Ez most alap helyzet. A történések majd generálni fogják a helyzetet, forgalom, árfolyam. Ízelítőt megkaptuk. Akinek ez sem elég az csak ........................... :-) Én úgy gondom,hogy "összhangban" van a DELTA a vásárlókkal. Hisz egy csapat !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ennyi.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.