De ha ez ennyire nyilvánvaló mi tökszárért nem mozdítják? Nem értem, jó hülye vagyok az ilyen beltéri bankos témákhoz, de kérdem a szakikat, mi az oka?
Kösz a tanácsokat, megfogadom! Az az érdekes, hogy jobban idegesít, amikor nyerhetnék többet, de kiveszem, mint amikor veszteségben van. Ez az oka, hogy nem veszem ki nyerésben. Ezt kéne megváltoztatnom.Ott szerencsére nem tartok, hogy egyre többet azért teszek bele, hogy visszanyerjem és nagyobb kockázatokat sem vállaltam azóta, csak vártam. Amikor megint belevettem azért, mert sokat esett. Akkor is vettem volna ott, ha nem lett volna veszteséges részvényem. Viszont én reménykedem, hogy nem veszett el az a pénz, és most erre igen nagy esély is lett. Valami ilyet vártam, épp erről írtam a minap itt, hogy az állam miért hagyja. Erre itt van végre a jó hír, holnap biztos legalább 5%-ot emelkedik. https://www.portfolio.hu/finanszirozas/bankok/zorog-a-haraszt-a-nemet-allam-is-reszt-vehet-a-ket-legnagyobb-nemet-bank-egyesiteseben.307259.html
A csod azert nem valoszinu ;-) Vegulis atment DB a FED teszten is, az ECB teszten is. Ha baj lenn egy csuf recesszio miatt, akkor mi lehet? Nos,a Nemet allam betesz 20-30 mrd-ot, Ez ugyan nagyot higit a reszveny szamon, de stabilizal is, es eppenseggel ettol (a dilution hatas ellenere is) megindulhat fel. De a DAX pocsek, es meg nincs az aljanal, van meg boven hova esni. Es a nemet GDP novekedes eppen minuszba esett, az sem jo hir.
DB lehetőségek