én se zártam ki a felpattanás lehetőségét, mi több azt is elismertem, hogy a DAX banking index a 2008-as mélypont környékén van csak látok arra lehetőséget, hogy ez az index a DB-vel együtt a 2008-as szint alá menjen
OK, legyen 30% es igazad.
De nem ez a lenyeg. Inkabb az, hogy Okt.2-an mar bull voltam, 3 nappal a melypont utan. Es azt gondolom, hogy DB elott oriasi recovery potencial van, es marad ujabb 20 evre a vilag 10 legjobb bankjainak egyike. Es sokkal magasabb valoszinuseggel van recovery-ben, mint egy csodben. Mondjuk legalabb tizszeres a pozitiv kimenet valoszinusege.
Te meg nem vagy bull most sem. Majd meglatjuk, melyik allaspont az okosabb.
Amit vártam a múlt héten, már szignifikánsan törte 5,85-nél az emelkedő háromszög horizontális ellenállás vonalát, jöhet a 6,4 EUR, még följebb az MA200-al történő találkozás, annál is a 8 EUR fölötti duplaaljas célár
A fundas allapot, ertekelesek es hirek, az tenyleg nem rozsas.
Azonban: technikai kep eppenseggel nagyon is vidam. A sept. 26-29 duplalaj idejen a napi volume az atlagos TIZszerese volt.Az tipikus jele a bear kapitulacionak es kimosasnak. A hetes volume 8x, ami meg DB eseteben 180M db reszveny, es azok mind panikban eladottak.
Utana eles felpattanas volt, az ar azota +40%, 3 het alatt. Az Elliott struktura szep es keszre szamozhato link
Az utolso ev egy eso ek forma, Ending Diagonal. Amibol epp mostanaban kitort felfele. Mi kell meg? /// "nem rozsas? "
Nem is tudom, ennel tobb pozitiv TA mutato van-e, barhol egy komoly cegben a vilagon? Ha valami pozitiv, akkor a DB technikai kep az.
DB lehetőségek