Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
A büntetőzárásra így a végefelé valahogy számítottam, főleg a 17:09-es hír fényében (ami sztem jó hír, csak így hirtelenjében nem tudott mit kezdeni vele a piac).
Ami aggasztó, az a VIX: most nem ugrott, hanem szép lassan felmászott: link - ebből én azt szűröm le, hogy marad is magasan, ami ideges, csapkodós, esős kereskedést eredményezhet nagyobb ft-en.
Számítottam arra, hogy a FED után jön a zuhanás, de azt hittem egy nap még bohóckodik 200-300 környékén, ehhez képest elintézték az amerikaiak a felhúzást egymás között. A terv jó volt, ráfogom a hülye certikre..:) Viszont a pénteki longom tipikus hülye belenyúlunk a hulló késbe faszság volt, meg is fizettem érte rendesen. Augusztus vége óta alapvetően shortban voltam, de megpróbáltam mindkét irányba nyerészkedni, ez nekem nem megy, be kell látnom.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?