Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Én amikor stop nélkül kereskedek akkor van egy pszhihó határ a fejben, általában az előző napi nyereségnek a fele, és ha addig leesik akkor szigorúan dobon az összes trédet.Reggel még használtam stoppot de 9 után már nem mert akkor már csökkentettem a kontaktusok számát.Üdv
bocs, de sztem 15 évvel ezelőtti időponthoz nézve a napos macd-nek már nincsenek értelmezhető jelzései a mostani D1 chartra vonatkoztatva.
Törölt felhasználó2015. 01. 30. 21:38
Gondoltam benézek ide estére. Látom némi változás van:
Esik a hó, esik az sp, -néha a dax is- esik a hangulat, esik a színvonal...
aj jaj, ebből kizárás lesz!
Na jó, megyek is, ez így nem nekem való, de azért szeretném felhívni a figyelmet arra -hátha valakit érdekel, és mond is neki valamit az a tény- hogy az MACD utoljára 2000 év jan-febr hónapjában járt ilyen magasan, mint mostanság pár napja. Természetesen D1-en néztem.
Köszi! Nagyon kemény. Az elején végig shortoltad, majd longoltad stop nélkül? Azonos mérettel nyitottál, vagy dupláztad a kötésegységet?
Én a jelentős szintek, tegnapi max, min, DAX záró, napi nyitó, min, max, kerek számok közötti pattogást próbálom kereskedni. Azt vettem észre, hogy belépés után többnyire elmegy 30 pontot csak az a gond, hogy néha többet is. Mikor szálljak ki célárral, mikor hagyjam futni a pozit problémára, talán megoldás lenne az egyik pozit 30 pont célárral nyitni, a másikat M1 Supertrenddel követni. Esetleg még M5 Supertrenddel a harmadikat.
Érdemes a Ninja-t letölteni, link ingyen lehet az Eurex valósidejű forgalmát nézni. Sokszor megugrik a forgalom, fordulás előtt. link Lehet, hogy ilyenkor megy ki a stopok nagy része vagy ilyenkor jön be az "okos pénz".
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?