Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
off nem az én dolgom, de miért mutogatod, miért dicsekedsz? szerintem mindenki örül a másik sikerének, de nem kell túlzásba vinni, senki nem kér bizonyítékot..on
Azt a topicot is azért nem olvastam többet, mert semmi másról nem szólt mint egymás csesztetéséről...Plz oldjuk meg a dolgot felnőtt emberek módjára és a témával foglalkozzunk...
Én pld már nagyon a short nyitáson kezdek gondolkodni...De lehet megvárom mit hoz össze usa az adatokkal, nekem nem tetszik sp felhúzása adatok előtt...
Látod akkor te picit sem értesz hozzá.
Mert akkor ekkora hülyeséget nem állítanál hogy photoshoppal csinálom a terminál ablakot. De ha úgy van akkor indokold meg.Vagy mutasd meg.
További szép napot
szépen fordult ma DAxli... Ezt a ~6340-et kéne átvinnie erővel, aztán lehet longolni..
6250-nél, mintha div lett volnam5,10,30-on és talán dupla alj-nak is mondhatjuk, szép w formáció jönne ki...
Délután a tegnapi fordulat után USA is támogathatja a felfelé menetelt... hacsak....
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?