Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
A nagydarab paraszt a busz alatt üvöltött. Kissé kifolyt a bele és ettől igen szarul érezte magát. A drága pályinka az orra előtt folydogált ki belőle. Egyenesen egy fogatlan szipirtyó bűzös szájába. Igen sajnálta tőle a pályinkát. Jajgatva rugdosni kezde a banya fejét, hogy ugyan ne szlopálgassa. Addig addig ,míg leszakadt a feje és
begurult az árokba. Egyenesen Sergei mellé, aki ott pusztult a röhögéstől. De
annyira, hogy maga alá huggyozott. Ezt persze észre sem vette, mert ez gyakran
megesik vele. Van úgy hogy ejakulálás közben pisilésbe fog és fordítva. Ilyenkor persze a kurvái röhögésüket ziháló jajgatásba fojtják, ő meg másnap dicsekszik, mekkora király volt a csajoknál. De hogy szavamat ne felejtsem, az éktelen nagy röhögésre a paraszt kikászálódott a busz alól. Odavonszolta magát az árokhoz és
beszólt. Te mi a faszt röhögsz gizda? Ettől Sergei egyből tolulást kapott és
ráemelte összeszorított öklét, melyben pont ugyanannyi világosság volt mint a fejében szokott. Azonban az ütése megállt a levegőben és halálravált arccal ráordított a parasztra. Papa bazmeg te mi a faszt keresel itt és hogy nézel ki?!
Még te kérded, fiam?! - üvöltött vissza az öreg és nagy rottyantás hagyta el a beleit valahol a felfordult busz alatt. Há itt vártam a buszt hogy hazamenjek, erre jött egy fickó és kérdi nem-e vagyok-e ismerős erre. De, mondom neki. És ismerek-e errefelé egy Sergei nevű lúzert. Ismerek hát, mondom neki, az a szerencsétlen fasz a fiam. Erre aszongya nekem, jól van papa, tudom mennyi pénzt baszott el a háztól az a bitang a kókler mázolójával együtt. Segítek magán. Itt ez a nótabúk vagy mi a franc, hogyis mondta, fogja. Beállítottam rá longokat és fordulóknál shortokat, nyitottam
egy éles számlát a maga nevére. Vigyázzon rá, ne piszkálja. Mire hazaér lesz zsé rendesen. Oszt honnét tudom hogy tínyleg lesz ebbűl píz, kérdeztem tőle. Aszonta, hogy a jobb alsó sarkot nézzem. Amennyit mutat annyi píz gyarapszik. Há bazmeg fijam már annyi gyűlt össze, amennyit te 5 év alatt elbasztál a tőzsdén. Hogy a rosseb egye
ki a májadat, shortoltál ma is miii?! - és nyakonbaszta Sergeit, aki vérző orral
mászott ki az árokból és négykézláb igyekezett a busz alá, hogy kikaparja tíz körömmel a notit. De a noti péppé zúzva lapult a ragacsban. Mi volt a számlaszám, melyik banknál papaaaa!!!!? - ordította Sergei. Ott van ráragasztava egy sárga cetlin!
Sergei zihálva, sírva kaparta ki a papírfecnit. Ez állt rajta. "138 kiló vagyok, nagyon kemény, szét leszel baszva"
Szerintem meg nem hülye aki osztalékért vesz részvényt. Nagyon sok embernek van egymilió eurója likvidálható családi ezüstben. Ha ezért biztosan kapna 5% osztalékot minden évben akkor mellette már nem nagyon kell dolgozni...
Zsiday írt nemrég valami ilyet, hogy szerinte a hozamra gerjednek manapság. Majd ha sorba jeletik be az osztalomcsökkentést akkor lesz érdekes. E.on és Daimler kezdik, azután a Telekom és a többi jomadár.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?