Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Pfff... Mint 2010-ben is, amikor egy hétvégén esett vagy 15-20 cm, a feneketlen tónál a parkolóból alig tudtam kijönni :D Lófaszt nem takarítanak ezek soha. Na meg ezt a buzi sót használják, Jhonyéknál már ezer éve az a magnéziumos okosság van, nem bassza szét az autót és nem fagy meg olyan hamar. Parasztfalva ez bazdmeg.
Akkor jó, hülye kérdés volt... Nálatok ugye működik a TMC, tegnap meg is lepődtem, elkezdtem átnézni miket írogat, felétek írta a havat, valami útlezárást, meg a drifetlős ikont is kitette :D Most már értem miért...
Sztori annyi van, hogy láttam a kulturplázában ilyen szakadt formákat, nézem, biztos valami törökök. Mindegy, csak közelednek, aztán valamit ordítozott az egyik, majd megszólal valamelyik: "ne ordííítsssááá mán he, nem otthol vagyunk"
Na mondom ezek nem törökök, de hogy a faszba kerültek ide...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?