Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Már elég régóta követgetem a dax-fórumot és most meg teszem első írásomat is és ha nem gond, akkor én is csatlakoznék a csapathoz. Bizony van amikor jó megbeszélni a meglátásokat egymással is.
Egyébként már valamivel több mint 2 éve kereskedek, főként dax, eurusd, olaj, néha oti meg még egykét egyéb ha van benne ráció.
a forinton rágodtam egy kicsit még hétvégén és rájöttem, hogy szimpi.
szerintem múlt héten beárazodott a görög usa story. Viszont mindig hallom,olvasom, hogy a befektetők, spekik hajaznak a télapó rallyra.. kicsit olyan, mint a bem apó higitó manővere.
a mikulás rally hagyományos a tőzsde világában és egy kis optimizmussal jó lehet egy kaszálásra. (persze ha a nagyok majd eldöntötték).
én most ezt fogom árazni.
off: 3 éves pici kislányomnak középfül gyulladása van. Éjszaka óta szenvedünk.
1.5 órás sírások, meg ilyenek. fel akarta szúrni a fülét a gyökér állatja, de nem engedtem, de nagyon parázok.
vagy 3-szor be-lepisilt szegénykém..
ennél rosszabb dolgot, mint amikor a gyereked szenved nehéz leírni.
de fel a fejjel..
R. köszöni elvan, éli az életét. Normális viszonyban vagyunk, heti rendszerességgel beszélünk, néha össze futunk, ha úgy adódik. Ő megérti és belátja azt, amit a többi nem. Ennek ellenére ő is zokog, csak talán kevesebb ideig, mint a többi. R. meg tudja állni a helyét az életben nélkülem is. Továbbá hatalmas kúrás az a nő :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?