Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
"költség vetés"=költségvetés?
és az aratás mikor lesz? :))
vagy csak Te aratsz majd,mint ahogy a héten tetted?
lottó tipped remélem bejön,mert megjátszottam!
Tüncinek+Donatellának örültél?
múlt héten megosztottam veletek az arany- ról a véleményem, szerintem jó volt és én még mindig longot látok benne...
sokszor írtam, hogy a forint ellen megyek, mert Orbiék intézgetik a sorsát rendesen.
Most pedig a forint mellett kampányolnék.
rövid távon mindenképpen, de a hosszú táv se kizárt.
ha még lesz zakó akkor azért vennék, ha pedig emelkedik azért vennék a dollár ellenében kb. 220-ig.
Az Imf elött nyitva a kapu, nem sokat fognak cicizni vele (fidesz), mert a válaszásokra (2014) kell egy jó makró pálya, ami azért egy jó induló lenne a nem nagy választási harcban.
Nálam az egyes pont az IMF!!
Ez évre konszolidálodik a stabilitás az eu övezetben (bár a költség vetés nagyon hiányzik)a görög para és a spanyol para csitulni látszik.
Jobb adatok fognak jönni az egész világból (évvégi hajrá).
Az olaj ár miatt kisebb infláció, erösődő forint és talán a recesszió is kisebb lesz, mint a várt.
nem mellesleg eur/usd dollár kurzus talán meg fordul,
Bem apó majd erősködik a dollár gyengülése mellett.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?