Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ezek szerint nem maradtam le semmiről. Még mindíg van két longom ezek érdekes mód nem zárultak :)))))! - persze van hozz fedezeti short is-
De majd ezek is kifutnak egyszer. Most elteszem magam holnapra, és reggel majd jövök!
Szia!
Igazából semmi fontos nem törpént! Görög huza-vona. Most állítólag szakértői kormányt akarnak (már amelyik párt akarja). Spanyolok tüntetnek a megszorítások ellen. Sp-t írtam az előbb, a holnapi várakozásokkal egyetemben (természetesen szigorúan magánvélemény). Ma kerestünk egy keveset :))) Odett lassan megmutatja a "RÉS-t". Kb ennyi törpént ma:)))
Ma nem voltam, csak most kerültem gép elé, de látom a pénteken nyitott shortok célára teljesült (420), ezért most pozi nélkül nézem az eseményeket.
Remélem holnap már új nap új remények. Görögökkel mi van ? Ha kérhetem valaki foglalja össze röviden a mai napot mert nincs erőm 17 oldal végig olvasni!
Előre is köszi!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?