Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
áhh akkora marha vagyok hogy félelmetes, mindig forintokkal maradok le a vételekről mert bevérzik a szemem és két forintért egyéb galádságokra képes emberré válok, pedig az életben sajna pont az a fő bajom hogy messze letojom a pénzt, de itt mindig az utolsó utáni pillanatig várok.
Bús büdös mindenség! Betettem egy vételt TS certire, kb 6500-felé egy hangyafingnyivel, fel kellett kullognom emeletre góré elé szőnyeg szélre, két tyúkszaros forinton múlt a vétel.
Egy DAX-os pasitól olvastam, hogy ő 10 óra előtt nem lép piacra.
Ha reggel nyitás után tüske (hirtelen esés-emelkedés) alakzat van, akkor az elelkedés kimerülésekor lép piacra és a tüske alját adja célárnak.
Ezt a módszert gyakran alkalmazza sikerrel.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?